0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ Σύμφωνα με την αριθμ. 202/2006 Πράξη του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το ωράριο απασχόλησης των ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, που παρέχουν διδακτικό έργο με μία ή περισσότερες συμβάσεις στην ίδια βαθμίδα εκπαίδευσης, δεν μπορεί να υπερβαίνει το μισό του υποχρεωτικού ωραρίου του νεοδιόριστου εκπαιδευτικού του οικείου κλάδου και βαθμίδας εκπαίδευσης (ένδεκα (11) ώρες για τους κλάδους ΠΕ και ΤΕ01 ή δεκατέσσερις (14) ώρες για τον κλάδο ΔΕ01 της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και δώδεκα (12) ώρες για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση αντίστοιχα). Σύμφωνα με την ίδια ως άνω Πράξη, οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί, που απασχολούνται με συμβάσεις σε διαφορετικές βαθμίδες εκπαίδευσης, μπορούν να απασχολούνται μέχρι του συνόλου του υποχρεωτικού εβδομαδιαίου ωραρίου του νεοδιόριστου εκπαιδευτικού του οικείου κλάδου και βαθμίδας εκπαίδευσης (κλάδοι ΠΕ είκοσι μία (21) ώρες, κλάδος ΤΕ01 είκοσι δύο (22) ώρες, κλάδος ΔΕ01 είκοσι οκτώ (28) ώρες για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και είκοσι τέσσερις (24) ώρες για τους κλάδους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης).
Γεια σας!Είμαι ΠΕ20 και πέρυσι είχα κάνει αίτηση για ωρομίσθια και με είχαν πάρει 14 Δεκέμβριου να κάνω μάθημα στα ολοήμερα της πόλης μου!(Παρεπιπτόντως δεν είχα δηλώσει άλλη πόλη εκτός από αυτή που μένω για τα ολοήμερα)Πήγα και μάζεψα 2 κ κάτι μόρια.Φέτος δήλωσα και άλλη μια πόλη της περιφέρειας μου.Χθες λοιπόν με κάλεσαν από την άλλη πόλη και μου είπαν να πάω.Τους είπα να περιμένουν λίγο να επικοινωνήσω με την πρωτοβάθμια της πόλης μου να δω πρώτα τι θα γίνει εδώ.Τους πήρα και μου είπαν ότι έχουν καλέσει ήδη 20 άτομα και προς το παρόν δεν καλούν άλλους..Αργότερα λέει σίγουρα.Εντομεταξύ είπα στην άλλη πόλη το οκ και τώρα με περιμένουν να πάω.Τι να κάνω?Να πάω?Και αν μετά με καλέσουν στην πόλη μου?Μπορώ να αναλάβω υπηρεσία εκεί και μετα να παρετηθώ και να έρθω στην πόλη μου?Έχω κάποιες επιπτώσεις?
temi_pe20 δεν διάβασες καλά την ερώτηση.Αναφέρεται σε πόλη της ίδιας περιφέρειας (δηαδή του ίδιου γραφείου Α-θμιας εκπαίδευσης), άρα μπορεί να την καλέσουν.
Εντομεταξύ με κάλεσαν από Ρέθυμνο.Μπορώ να πάω και μόλις με καλέσουν από Ηράκλειο να φύγω από εκεί?
Έχω κάποια επίπτωση?
Σύμφωνα με τη φετινή εγκύκλιο αναπληρωτών-ωρομισθίων:ΠαράθεσηΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ Σύμφωνα με την αριθμ. 202/2006 Πράξη του Ελεγκτικού Συνεδρίου, το ωράριο απασχόλησης των ωρομίσθιων εκπαιδευτικών, που παρέχουν διδακτικό έργο με μία ή περισσότερες συμβάσεις στην ίδια βαθμίδα εκπαίδευσης, δεν μπορεί να υπερβαίνει το μισό του υποχρεωτικού ωραρίου του νεοδιόριστου εκπαιδευτικού του οικείου κλάδου και βαθμίδας εκπαίδευσης (ένδεκα (11) ώρες για τους κλάδους ΠΕ και ΤΕ01 ή δεκατέσσερις (14) ώρες για τον κλάδο ΔΕ01 της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και δώδεκα (12) ώρες για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση αντίστοιχα). Σύμφωνα με την ίδια ως άνω Πράξη, οι ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί, που απασχολούνται με συμβάσεις σε διαφορετικές βαθμίδες εκπαίδευσης, μπορούν να απασχολούνται μέχρι του συνόλου του υποχρεωτικού εβδομαδιαίου ωραρίου του νεοδιόριστου εκπαιδευτικού του οικείου κλάδου και βαθμίδας εκπαίδευσης (κλάδοι ΠΕ είκοσι μία (21) ώρες, κλάδος ΤΕ01 είκοσι δύο (22) ώρες, κλάδος ΔΕ01 είκοσι οκτώ (28) ώρες για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και είκοσι τέσσερις (24) ώρες για τους κλάδους της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης).
Απ οτι ακουσα εγω μπορει να παρεις παραπανω ωρες στην ιδια βαθμιδα, τις πληρωνεσαι κανονικα αλλα δεν υπολογιζονται οι πλεοναζουσες στη προυπηρεσια και στα μορια..
εγω θα σου ελεγα πήγαινε και αν σε καλεσουν αλλου και σε βολευει περισσότερο πηγαινεις (και) εκεί.