0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν σε καλεσουν στην αρχη Γ Ηρακλειου κι αρνηθεις, υπαρχει περιπτωση μετα να σε καλεσουν στην Α Ηρακλειου?
Παράθεση από: chania2005 στις Σεπτεμβρίου 24, 2007, 01:45:24 am αν σε καλεσουν στην αρχη Γ Ηρακλειου κι αρνηθεις, υπαρχει περιπτωση μετα να σε καλεσουν στην Α Ηρακλειου? Θα σε καλέσουν στην Α΄αλλά οχι στην Γ΄που αρνήθηκες.Στην περίπτωση της ωρομοσθίας διαγράφεσαι μόνο απο την περιοχή που αρνήθηκες.Σας το λέω και απο προσωπική πείρα
ρε συ temi και εγω απο θεσσαλια ειμαι, ξερεις μηπως για τα κενα των ωρομισθιων ποσους πηραν περσι
πόσα μόρια έχουν, από Α μέχρι Ι.
Αν είσαι ωρομίσθιος όσες ώρες και να καταφέρεις να κάνεις κάποιον μήνα μετράνε μόνο οι 43,75 ώρες. Αν πχ κάποιον μήνα όπως ο Μάρτης συνήθως κάνεις 45 ώρες μόνο οι 43,75 θα μετρηθούν ως προϋπηρεσία, το οποίο είναι το μισό του 87,5 (δηλ. το μισό του πλήρους μηναίου ενός αναπληρωτή).
η προυπηρεσια υπαρχει λοιπον και προσμετραται αλλα με μεγιστο το 1 μοριο ανα μηνα.
Θέλω να πω , τα μόρια που είχε κάποιος μέχρι να διορισθεί "χάνονται" μετά τον διορισμό και ουσιαστικά ξεκινάς να μαζεύεις "καινούργια" μόρια , με σκοπό καλύτερες μεταθέσεις ...;ή εξακολουθούν να παίζουν ρόλο;