*

Αποστολέας Θέμα: Ωρομίσθιοι (varia)  (Αναγνώστηκε 344757 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Tao of love

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Ωρομίσθιοι (varia)
« Απάντηση #924 στις: Μαρτίου 07, 2011, 05:10:22 pm »
Ωραία. Όπλα και πόλεμος, ο νέος τρόπος των εκπαιδετικών μέχρι να εξοντώσει ο ένας τον άλλο. Πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα και τρόποι

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:02:32 »

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #925 στις: Μαρτίου 07, 2011, 05:26:42 pm »
Ωραία. Όπλα και πόλεμος, ο νέος τρόπος των εκπαιδετικών μέχρι να εξοντώσει ο ένας τον άλλο. Πολύ ενθαρρυντικά μηνύματα και τρόποι
Αυτό που θέλω να πω με την έκφραση "αυτά είναι τα όπλα μας", είναι ότι δεν έχουμε άλλο μέσω διεκδίκησης της νομμότητος όταν θίγεται το προσωπικό μας συμφέρον, όταν αδικούμαστε. Ακόμη και ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ μπορεί να μην είναι το πιο δίκαιο σύστημα, αλλά μπορούμε να τον δούμε ως ένα αντικειμενικό σύστημα που δεν είναι διαβλητό, ώστε να μην αδικείται κανείς.

Με λίγα λόγια όταν είπα αυτά είναι τα όπλα μας, με αυτά θα πολεμάμε δεν εννοούσα να εξοντώσουμε ο ένας τον άλλο.
Απλά ας χρησιμοποιήσουμε τα άσχημα μέσα που μας δίνει το υπάρχον σύστημα, ώστε να λειτουργούν υπέρ μας αντί να είναι όλα εναντίον μας. Είναι ένας πιο θετικός τρόπος να σκέφτεται κάποιος.

Εκτός αν διαφωνείς με την πρότασή μου να διαμαρτυρηθεί η laura, επειδή έτσι θα προσπαθήσει να διασφαλίσει το έννομο συμφέρον της και αναγκαστικά θα στραφεί εναντίον του ατόμου που έχει 20η σειρά στον πίνακα ωρομισθίων, αλλά με ένα άλμα καταστρατήγησε τη σειρά προτεραιότητας, υποσκελίζοντας όλους τους προηγούμενους. Ακόμα κι αν δεν είναι υπαιτιότητά του, πρέπει να μάθουν εκείνοι που είναι στα γραφεία και καλούν να κάνουν τη δουλειά τους σωστά, χωρίς να αδικούν κανέναν.
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 07, 2011, 05:28:33 pm από Lasid »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #926 στις: Μαρτίου 07, 2011, 06:19:45 pm »
Όποιος έχει κότσια και δεν είναι απλώς κότα κάνει καταγγελία εκεί που πρέπει και όχι εναντίον συναδέλφου που δουλεύει για τέσσερις ώρες.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #927 στις: Μαρτίου 07, 2011, 06:30:39 pm »
Όποιος έχει κότσια και δεν είναι απλώς κότα κάνει καταγγελία εκεί που πρέπει και όχι εναντίον συναδέλφου που δουλεύει για τέσσερις ώρες.
Τότε πες μας εσύ που πρέπει να κάνει καταγγελία/ένσταση η laura! Για αυτό είπα αν ξέρουν άλλοι συνάδελφοι τρόπους ας τους καταθέσουν. Εξάλλου δεν της σύστησα να στραφεί εναντίον του 20ου ατόμου του πίνακα που εργάζεται για 4 ώρες. Της είπα να πάει στη δευτεροβάθμια να κάνει ένσταση επειδή προηγείται στον πίνακα και δεν κλήθηκε, άρα φαίνεται ότι έχουμε αυθαιρεσία εκ μέρους της ΔΔΕ. Εν πάση περιπτώσει περιμένουμε τις προτάσεις σου...
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 07, 2011, 06:34:46 pm από Lasid »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:02:32 »

Αποσυνδεδεμένος emily_

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #928 στις: Μαρτίου 07, 2011, 06:40:49 pm »
Τότε πες μας εσύ που πρέπει να κάνει καταγγελία/ένσταση η laura! Για αυτό είπα αν ξέρουν άλλοι συνάδελφοι τρόπους ας τους καταθέσουν. Εξάλλου δεν της σύστησα να στραφεί εναντίον του 20ου ατόμου του πίνακα που εργάζεται για 4 ώρες. Της είπα να πάει στη δευτεροβάθμια να κάνει ένσταση επειδή προηγείται στον πίνακα και δεν κλήθηκε, άρα φαίνεται ότι έχουμε αυθαιρεσία εκ μέρους της ΔΔΕ. Εν πάση περιπτώσει περιμένουμε τις προτάσεις σου...

Μην κρατήσεις την αναπνοή σου περιμένοντας! Μερικοί μόνο αποφθέγματα ξέρουν να λένε αλλά στην πράξη τίποτα!  ;D

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #929 στις: Μαρτίου 07, 2011, 06:44:01 pm »
Ε, όχι φυσικά θα συνεχίσω να αναπνέω κανονικά. Η απάντηση μπορεί να έρθει αρκετή ώρα αργότερα...  ;D

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #930 στις: Μαρτίου 07, 2011, 06:59:25 pm »
Εάν θεωρείται πράξη το να στρεφόμαστε εναντίον του πιο αδύναμου κρίκου στην ελληνική εκπαίδευση, προτιμώ να μένω άπραγη.Τουλάχιστον δε θα ντρέπομαι για την απραξία μου αυτή. Όσοι σε όλη τους τη ζωή καταγγέλουν τους πιο αδύναμους συναδέλφους και η ματιά τους φτάνει μόνο στο να παρακολουθούν τους πίνακες κάθε χρονιάς για να πράξουν, ας είναι υπερήφανοι αυτοί λοιπόν...

Αποσυνδεδεμένος emily_

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #931 στις: Μαρτίου 07, 2011, 07:05:47 pm »
Εάν θεωρείται πράξη το να στρεφόμαστε εναντίον του πιο αδύναμου κρίκου στην ελληνική εκπαίδευση, προτιμώ να μένω άπραγη.Τουλάχιστον δε θα ντρέπομαι για την απραξία μου αυτή. Όσοι σε όλη τους τη ζωή καταγγέλουν τους πιο αδύναμους συναδέλφους και η ματιά τους φτάνει μόνο στο να παρακολουθούν τους πίνακες κάθε χρονιάς για να πράξουν, ας είναι υπερήφανοι αυτοί λοιπόν...

Συγνώμη, εσύ δεν ήσουν που σε άλλο topic κατέκρινες το μέσο και την αδικία στο να προσλαμβάνονται όπως πάντα συγγενείς εκπαιδευτικών(όπως υποστηρίζεις)?? Εδώ υπάρχει κατάφωρη αδικία!!! Δεν ξέρω αν είναι μέσον ή απλό μπέρδεμα. Εννοείται όμως πως δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια! Γιατί να μην δουλέψει εκείνη τις 4 ώρες αφού είναι πιο πάνω στον πίνακα και το ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ?!!! Και δεν θα στραφεί εναντίον συναδέλφου αλλά εναντίον των ''κυρίων'' της Δευτεροβάθμιας!

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #932 στις: Μαρτίου 07, 2011, 07:19:28 pm »
Τελικά εσύ δεν είπες πού πρέπει να κάνει ένσταση η laura! Μας είπες να τους αφήσει όλους να αυθαιρετούν εις βάρος της και όλων των εκπαιδευτικών που περιμένουν να τους καλέσουν για να δουλέψουν. Σε αυτό θα σου απαντήσει εκείνη αν το δέχεται. Εσύ καλά κάνεις και δεν ντρέπεσαι για την απραξία σου. Ώρα είναι να υπερασπιστούμε όσους με βίσματα και γνωριμίες απέκτησαν προϋπηρεσία χωρίς να τους πάρουν χαμπάρι... Τέτοιοι συνήθως καταφέρνουν να παίρνουν τη σειρά άλλων. Στις περιπτώσεις που τους κατάλαβαν και οι θιγόμενοι έκαναν ενστάσεις, λες ότι πρέπει να έχουν τύψεις; Μπερδέψαμε τους ρόλους νομίζω. Έκεινος που κάνει την ένσταση είναι ο πιο αδύναμος συνάδελφος. Ο άλλος που μπαίνει μπροστά από τη σειρά όσων ενίστανται είναι εκείνος που πάντα "επιπλέει" και φυσικά δεν είναι αδύναμος, έχει από πίσω του αρκετούς υψηλά ιστάμενους για να τον στηρίζουν!

Πρέπει να φύγω. Δε θέλω να αντιδικήσω. Την άποψή μου είπα κι εσύ τη δική σου. Ας αφήσουμε την laura! να αποφασίσει.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #933 στις: Μαρτίου 07, 2011, 07:28:17 pm »
Ας μην ανησυχούμε και για τα παιδάκια των εκπαιδευτικών τώρα.Μια χαρά έχουν βολευτεί και πιο παλιά και τώρα έχουν μια χαρά προϋπηρεσίες και απ' όλα(πληροφόρηση κ.α).Ας πάρει και κανένας άλλος σειρά πια....

Αποσυνδεδεμένος laura!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #934 στις: Μαρτίου 07, 2011, 08:03:56 pm »
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψης ορισμένων ανθρώπων. Καταρχήν, ξεκαθάρισα εξαρχής πως υπάρχει περίπτωση δικαίως να κλήθηκε η συνάδελφος εφόσον εγώ είχα κληθεί πριν μήνες ως ΑΜΩ κ αρνήθηκα. Θα το ψάξω πριν κάνω οτιδήποτε. Σε περίπτωση όμως που δεν είναι έτσι τα πράγματα κ έχει γίνει κάποια αδικία εις βάρος μου κ εις βάρος κ άλλων συναδέλφων ενδεχομένως, δεν καταλαβαίνω το λόγο για τον οποίο πρέπει να ντρέπομαι. Δεν ντρέπονται αυτοί που την κάλεσαν αυθαίρετα είτε από παράλειψη είτε από σκοπιμότητα κ θα ντραπώ εγώ? Δεν ντρέπεται αυτή που "έκλεψε" ουσιαστικά τη θέση μου(αν όλο αυτό έγινε εν γνώση της, το ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ) κ θα ντραπώ εγω? Όσο για τις 4 ώρες, ναι συμφωνώ πως δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικές, ιδιαίτερα με τα νέα δεδομένα. Από την άλλη όμως δεν δέχομαι να με κοροιδεύει κανείς...4 ώρες, 4... Για όποιον είναι τελείως ασήμαντες ας τις χαρίσει στο διπλανό του... Δυστυχώς εκεί μας έχουν φτάσει να κυνηγάμε τα σποράκια που μας πετάνε...

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #935 στις: Μαρτίου 07, 2011, 10:05:26 pm »
Καλησπέρα σε όλους,

παρακαλούμε να γυρίσετε στο θέμα εφόσον η απορία της συναδέρφου λύθηκε.

Ευχαριστούμε πολύ!

Αποσυνδεδεμένος laura!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #936 στις: Μαρτίου 08, 2011, 01:07:19 pm »
Μίλησα με το υπουργείο σήμερα το πρωί κ μου είπαν πως αυτό που έκαναν από τη διεύθυνση ήταν παράτυπο.

Αποσυνδεδεμένος Lasid

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ83 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #937 στις: Μαρτίου 08, 2011, 03:49:30 pm »
Όπως ακριβώς σου τα έλεγα. Η άρνησή σου ως ΑΜΩ δε σημαίνει ότι αρνήθηκες και οποιαδήποτε θέση ως ωρομίσθια!
Τώρα το ότι μπήκαν στη διαδικασία να δικαιολογήσουν την παρατυπία της ΔΔΕ το θεωρώ μεγάλη μπούρδα!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182563
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)