*

Αποστολέας Θέμα: Ωρομίσθιοι (varia)  (Αναγνώστηκε 344707 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος laura!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Ωρομίσθιοι (varia)
« Απάντηση #938 στις: Μαρτίου 08, 2011, 04:06:18 pm »
Εννοείται ότι ήταν μπούρδα...απλά προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα..τι να έλεγε εξάλλου, ότι στη διεύθυνση δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους? Μου την έδωσε απίστευτα η όλη κατάσταση πάντως, ειδικά από σήμερα το πρωί που διαπίστωσα κ επίσημα πως είχα δίκιο, δεν είμαι διατεθειμένη να το αφήσω έτσι. Άντε, φέτος πες κύλησε η χρονιά, ποιος μου λέει όμως ότι του χρόνου δεν θα βρεθεί πάλι αυτή μπροστά μας? Όσο τα αφήνουμε αυτά τα περιστατικά, τόσο θα διαιωνίζονται. ΤΕΛΟΣ. Δεν χαρίζομαι σε κανέναν πια...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:52:20 »

Αποσυνδεδεμένος emily_

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #939 στις: Μαρτίου 08, 2011, 06:08:24 pm »
Εννοείται ότι ήταν μπούρδα...απλά προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα..τι να έλεγε εξάλλου, ότι στη διεύθυνση δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους? Μου την έδωσε απίστευτα η όλη κατάσταση πάντως, ειδικά από σήμερα το πρωί που διαπίστωσα κ επίσημα πως είχα δίκιο, δεν είμαι διατεθειμένη να το αφήσω έτσι. Άντε, φέτος πες κύλησε η χρονιά, ποιος μου λέει όμως ότι του χρόνου δεν θα βρεθεί πάλι αυτή μπροστά μας? Όσο τα αφήνουμε αυτά τα περιστατικά, τόσο θα διαιωνίζονται. ΤΕΛΟΣ. Δεν χαρίζομαι σε κανέναν πια...

Εννοείται πως δεν θα το αφήσεις έτσι!!!! Καλά πόσο νευριάζω με τέτοιες αδικίες κι ας μην αφορούν εμένα! Λοιπόν να κάνεις ΑΜΕΣΑ ένσταση και σίγουρα θα δικαιωθείς! Και να απαιτήσεις να πάρεις εσύ τις ώρες ΦΕΤΟΣ στη θέση της άλλης!!!

Αποσυνδεδεμένος laura!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #940 στις: Μαρτίου 08, 2011, 06:53:48 pm »
Αυτό σκοπεύω να κάνω loella, αύριο κιόλας. Καλό θα ήταν νομίζω όταν μας συμβαίνουν τέτοια περιστατικά όλοι να αντιδρούμε κ να απαιτούμε τα αυτονόητα. Ο λόγος που τα μοιράζομαι εξάλλου όλα αυτά στο forum είναι ακριβώς αυτός. Ίσως κ άλλοι συνάδερφοι αύριο μεθαύριο να βρεθούν σε παρόμοια θέση κ να έχουν απορίες ως προς το πώς να χειριστούν μια τέτοια κατάσταση.

Αποσυνδεδεμένος thouvou

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #941 στις: Μαρτίου 09, 2011, 12:03:45 am »
Γνωρίζει κανείς αν έχουν καλέσει ωρομίσθιους ειδικής αγωγής Κυκλάδες και Δωδεκάνησα;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 12:52:20 »

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #942 στις: Μαρτίου 09, 2011, 11:15:16 am »
ANTI NA ΚΛΑΙΓΟΣΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΑΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥΣ ΣΤΗ ΧΙΟ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ,ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ
ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!Η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ

Αποσυνδεδεμένος laura!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #943 στις: Μαρτίου 09, 2011, 01:01:53 pm »
Συμφωνώ μαζί σου irenead ότι η ασχετοσύνη βλάπτει. Να σε ενημερώσω όμως στην περίπτωση που δεν το γνωρίζεις πως στην αίτηση που κάνουμε ως ωρομίσθιοι δηλώνουμε μία περιφέρεια μόνο κ λογικά ο καθένας δηλώνει αυτήν που τον βολεύει. Ωστόσο, όταν εξαντλείται ο πίνακας της περιφέρειας είτε γιατί πήγαν όλοι κ χρειάζονται κι άλλοι, είτε γιατί υπήρξαν πολλές αρνήσεις ανάληψης, συνεχίζουν να καλούν από τον Ενιαίο. Αυτό είναι κάτι το οποίο γίνεται συνήθως στα νησιά κ ειδικά σε ορισμένες ειδικότητες. Δε σημαίνει ότι τους συναδέλφους που τους κάλεσαν Χίο. Μυτιλήνη κλπ., είχαν δηλώσει οι ίδιοι πως θέλουν να πάνε εκεί για 4 ώρες κ μάλιστα αν θα έπρεπε να  μετακινηθούν από Αθήνα ας πούμε, το βρίσκω τελείως απίθανο να συμβαίνει αυτό! Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να έχουμε τόσο επιθετικό ύφος. Όσο για το αν αξίζει να πάμε για 4 ώρες, με δεδομένο πάντα ότι μένουμε ήδη στη συγκεκριμένη περιοχή (διαφορετικά είναι τελείως παράλογο νομίζω), ας το αφήσουμε καλύτερα να το κρίνει ο καθένας κατά περίπτωση. 

Αποσυνδεδεμένος δηιάνειρα

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #944 στις: Μαρτίου 09, 2011, 04:37:26 pm »
καλα χαλαρωσε .
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 27, 2012, 02:11:04 pm από ermionoula »

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #945 στις: Μαρτίου 09, 2011, 06:18:44 pm »
ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ.Η ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ, ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.ΛΕΩ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ!ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΗΛΑΔΗ
ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ 4 ΩΡΕΣ ΤΗΝ Ε
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 10, 2011, 01:22:55 pm από irenead »

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #946 στις: Μαρτίου 09, 2011, 07:01:34 pm »
@ irenead

Σε παρακαλούμε να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες και να μετατρέψεις τα δημοσιευμένα μηνύματα σου.

Σας παρακαλώ για άλλη μια φορά να μείνετε εντός θέματος. Σε άλλα θέματα έχουν ανοίξει συζητήσεις σχετικές με το αν αξίζει να πάει κανείς ωρομίσθιος ή ΑΜΩ, αν και όπως είπατε και εσείς είναι πλέον αργά για τέτοιες συζητήσεις. Νόημα έχουν μόνο για τις δηλώσεις που θα κάνει ο καθένας απο εμάς του χρόνου.

Ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος δηιάνειρα

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #947 στις: Μαρτίου 10, 2011, 02:11:39 am »
οταν δεν παιζει δουλεια ουτε για δειγμα τοτε και οι 4 ωρες και μαλιστα στο αντικειμενο που θελεις να ασχοληθεις καποια στιγμη στη ζωη σου ειναι καλό
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 27, 2012, 02:11:45 pm από ermionoula »

Αποσυνδεδεμένος irenead

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #948 στις: Μαρτίου 11, 2011, 01:40:39 pm »
Αγαπητή ermionoula,πιστεψε με όσο αφορά την ανεργία σε καταλαβαίνω απόλυτα αφού μετά από 8χρονια εργασίας στην εκπαίδευση βρίσκομαι στην ίδια θεση με σένα.Όμως αν θέλεις, διάβασε σε παρακαλώ το θέμα στους γυμναστές, όχι στην ωρομισθία της ντροπής.

Αποσυνδεδεμένος salingaros

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #949 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 12:54:35 pm »
αν και 5 χρόνια ωρομισθιας με το παλιο σύστημα 12ωρων δεν κατάλαβα ... ίσως γιατί δεν το έψαξα.
πως ακριβώς μετράμε τα ένσημα?

και επειδή εχω ενα πρόβλημα με δαυτα να δω πως και αν μπορώ να τα συμπληρώσω

λοιπόν ωρομίσθιος 4 ώρες και πάμε τι ισχύει?

α) 4ωρες σε 4 διαφορετικές μερες...δλδ απο μια ωρα την μερα...θα πάρω 4 ένσημα την εβδομάδα?

β)4 ώρες σε μια μέρα ...ενα ένσημο την εβδομάδα

γ) τίποτα απο τα παραπάνω....
και απλα γινετε πρόσθεση ωρών...δλδ δευτ/βαθμια
21 ώρες την εβδομάδα...δλδ 21/5 ημέρες =4,2
δλδ ανα 4 ωρες θα παρω ενα ενσημο?

Αποσυνδεδεμένος MortalMan

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 20
    • Προφίλ
« Απάντηση #950 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 12:58:31 pm »
α) ΝΑΙ
β) ΝΑΙ

αυτό ίσχυε 4 χρόνια που ήμουν ωρομίσθιος!Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι πέρυσι!

Αποσυνδεδεμένος mama3

• Νέο μέλος
  • *
  • όπου αγαπαει παιδεύει
    • Προφίλ
« Απάντηση #951 στις: Σεπτεμβρίου 02, 2011, 02:39:40 pm »
για καθε παρουσία στο σχολειο ένα ενσημο. Αν όμως οι ωρες σου μοιραζονται σε πολλες μερες παίρνεις πολλα ενσημα αλλά λιγοτερα λεφτα γιατί είναι περισσότερες οι ασφαλιστικές εισφορές

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)