0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
στη σελίδα 72 γράφω κάτι για το (ανύπαρκτο) παρουσιολόγιο μπορείτε να μου απαντήσετε ΚΑΙ γι αυτό σας παρακαλώ!
Η πληρωμή γίνεται μέσω των κατά τόπους Υ.Δ.Ε. Τα σχολεία στέλνουν τα δικαιολογητικά μόλις τελειώσει ο μήνας στο γραφείο μισθοδοσίας της Διεύθυνσης. Το παρουσιολόγιο που υπογράφετε, όσοι υπογράφετε σίγουρα δεν έχει σχέση με την πληρωμή σας. Μπορεί απλά ο Διευθυντής να το κρατάει στο αρχείο του σχολείου ως "απόδειξη" της παρουσίας σας. Κατά την προσωπική μου γνώμη, αν το προβλέπει η νομοθεσία, κακώς το προβλέπει μια διασταύρωση με το απουσιολόγιο και της βιβλίο ύλης αποδεικνύει την παρουσία του εκπαιδευτικού. Σίγουρα χρειάζονται κάποια στοιχεία σας εκτός από το λογαριασμό για να γίνει η πληρωμή σας. Κάποιο έντυπο ατομικών στοιχείων σίγουρα θα συμπληρώσατε. Εκτός αν δουλεύατε στην ίδια διεύθυνση και προηγούμενη χρονιά, οπότε γνωρίζουν τα ατομικά σας στοιχεία και θέλουν απλώς μια "επικαιροποίηση" του λογαριασμού τραπέζης. Από εκεί και μετά, όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την πληρωμή σας κάθε μήνα είναι υποχρεωμένο να τα στέλνει το σχολείο, δηλαδή ο Διευθυντής (ημερολογιακό πίνακα, ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου κλπ). Το κακό είναι οτι δεν υπάρχει κάτι στάνταρ για τις πληρωμές σας, όπως είναι πλέον για τους αναπληρωτές χάρη στη διαδικασία πληρωμής μέσω ΕΑΠ. Η ΥΔΕ είναι υπηρεσία που δεν ανήκει στην εκπαίδευση, και ελέγχει δαπάνες από όλές τις δημόσιες υπηρεσίες σε έναν Νομό. Αυτό σημαίνει οτι κατά περιόδους, ανάλογα με τον όγκο δουλειάς που έχει μια ΥΔΕ μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση και ενός μήνα ή δύο μηνών για να πληρωθεί ο ωρομίσθιος.
Είναι μηνιαίο ημερολόγιο εργασίας με κουτάκια και στο τέλος του μήνα συμπληρώνω στα ανάλογα κουτάκια το σύνολο των ωρών που δούλεψα. Και στο τέλος, το σύνολο ωρών του μήνα. Έτσι κάναμε και παλιά όταν ήμουν ωρομίσθια. Το ίδιο ακριβώς. Και το σχολείο έχει στείλει και το πρόγραμμα του σχολείου.
Παράθεση από: panickos στις Μαρτίου 14, 2013, 11:21:03 pmΕίναι μηνιαίο ημερολόγιο εργασίας με κουτάκια και στο τέλος του μήνα συμπληρώνω στα ανάλογα κουτάκια το σύνολο των ωρών που δούλεψα. Και στο τέλος, το σύνολο ωρών του μήνα. Έτσι κάναμε και παλιά όταν ήμουν ωρομίσθια. Το ίδιο ακριβώς. Και το σχολείο έχει στείλει και το πρόγραμμα του σχολείου.Αυτό το έντυπο είναι το ίδιο με αυτό που ανέφερα εγώ τον ημερολογιακό πίνακα. Αυτό το έντυπο σε εμάς τουλάχιστον συμπληρώνεται από το Διευθυντή του σχολείου και υπογράφεται τόσο από το Διευθυντή, ο οποίος βεβαιώνει τις ώρες εργασίας του εκπαιδευτικού, και αν θυμάμαι καλά, υπογράφεται και από τον εκπαιδευτικό. Μάλλον στην περίπτωση σου το συμπληρώνεις η ίδια. Με βάση αυτό τον πίνακα βγαίνει η μισθοδοσία σου.
Έχει πληρωθεί κανείς απ'όσους ξεκινήσατε να δουλεύετε ως ωρομίσθιοι το Φεβρουάριο;