0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δε δικαιούσαι και 5 μέρες μέχρι την παράδοση βαθμολογίας από την ημέρα που έχεις εισηγηση?
Παιδιά αύριο πρωί - πρωί παίρνω τηλέφωνο στη ΔΔΕ πείτε μου επιχειρήματα γαι αν τους πίσω να μου βάλουν τις ώρες μου. Να αναφερθώ και στις άλλες δευτεροβάθμιες;;Πιστεύω αύριο να σας έχω νέα απο τον αγώνα μου...επίσης γνωρίζετε κανα τηλέφωνο στην Περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και στο ΥΠουργείο για να μιλήσω και μαζί τους;
Λοιπόν παιδιά, στο σχολείο μου ήρθε έγγραφο από τη δευτεροβάθμια με ημερομηνία 6-5-2008 που αναφέρει τα εξής : Οι ωρομίσθιοι που διδάσκουν εξεταζόμενο μάθημα,δικαιούνται στην περίοδο των εξετάσεων όσες ώρες τους είχαν ανατεθεί ανά εβδομάδα ( αρκεί αυτές να είναι ώρες επιτηρήσεων) δηλαδή αν είχατε 8 ώρες την εβδομάδα πρέπει να κάνετε 4 επιτηρήσεις τη βδομάδα,συν ένα επιπλέον δίωρο για την συμμετοχή τους στη συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων την ημέρα έκδοσης των αποτελεσμάτων.Εγώ είχα 8 ώρες ,μου έβαλαν συνολικά 17 επιτηρήσεις και την εισήγηση μου.Κάποιες μέρες είμαι και στους δύο κύκλους,δηλαδή 8-10 και 10-12.Τώρα αυτό με τις 16 Ιουνίου είχε έρθει κάποια στιγμή ,στο καινούριο έγγραφο δεν αναφέρει τίποτε σχετικό.