*

Αποστολέας Θέμα: Ερώτηση προς τους διορισθέντες του ΑΣΕΠ  (Αναγνώστηκε 1791 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος n-t

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Ερώτηση προς τους διορισθέντες του ΑΣΕΠ
« στις: Μαΐου 12, 2008, 10:44:53 pm »
Καλησπέρα σε όλους,ανήκω στους διορισθέντες του ΑΣΕΠ ( συγκεκριμένα στους τελευταίους 50 απο τους 480) και φέτος εργάζομαι ως αναπληρωτρια.
Έχω να κάνω τις εξής ερωτήσεις:
1.Πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσω όλες τις περιοχές που θα μας δοθούν(και τα δυσπρόσιτα)διαφορετικά θα χάσω το διορισμό?
2.Παίζει ρόλο η σειρά που θα  δηλώσω  τις περιοχές γιατί είμαι μόνη μ'ενα παιδί και φοβάμαι τα Δωδεκάνησα και το Λασίθι ?
Με συμβούλεψαν οι πρώτες μου επιλογές να είναι οι προηγούμενες δεδομένου ότι είμαι στους τελευταίους 50 και υπάρχει περίπτωση
να μην με καλέσουν εφ'οσον εννοείται ότι δε θα δηλώσω δυσπρόσιτα (Γαύδο κλπ)
Θα εκτιμούσα πολύ αν μου απαντούσατε όσο το δυνατόν συντομότερα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Ερώτηση προς τους διορισθέντες του ΑΣΕΠ
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:52:11 »

Αποσυνδεδεμένος mat

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Μαΐου 13, 2008, 07:27:00 am »
Καλησπέρα σε όλους,ανήκω στους διορισθέντες του ΑΣΕΠ ( συγκεκριμένα στους τελευταίους 50 απο τους 480) και φέτος εργάζομαι ως αναπληρωτρια.
Έχω να κάνω τις εξής ερωτήσεις:
1.Πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσω όλες τις περιοχές που θα μας δοθούν(και τα δυσπρόσιτα)διαφορετικά θα χάσω το διορισμό?
2.Παίζει ρόλο η σειρά που θα  δηλώσω  τις περιοχές γιατί είμαι μόνη μ'ενα παιδί και φοβάμαι τα Δωδεκάνησα και το Λασίθι ?
Με συμβούλεψαν οι πρώτες μου επιλογές να είναι οι προηγούμενες δεδομένου ότι είμαι στους τελευταίους 50 και υπάρχει περίπτωση
Θα εκτιμούσα πολύ αν μου απαντούσατε όσο το δυνατόν συντομότερα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επειδή είμαστε διοριστέοι στη δεύτερη "φουρνιά" (εγώ είμαι ΠΕ10) καλό για να μην σου πω απαραίτητο είναι να δηλώσεις πως είσαι διαθέσιμη να πάς παντού. Γιατί αν δεν δηλώσεις όλες τις περιοχές που θα σας δώσουν και δεν "πιάσεις" κάποια από τις επιλογές σου και δεν έχεις βάλει ότι Ναι πάς όπου χρειαστεί τότε, έχεις σοβαρές πιθανότητες να χάσεις το διορισμό. Επειδή φαντάζομαι και ελπίζω ότι δεν είσαι και η 480 δεν σημαίνει ότι θα πας και Γαύδο πχ. Η σειρά που θα δηλώσεις τις περιοχές και η σειρά σου στον πίνακα διοριστέων έχει σημασία για το που θα πας. Είναι σαφές ότι όσοι προηγούνται από εσένα έχουν καλύτερες επιλογές χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι εσύ ντε και καλά θα πάς σε δυσπρόσιτο.
"Υπάρχουν τριών ειδών άνθρωποι. Εκείνοι που βλέπουν, εκείνοι που βλέπουν όταν τους δείχνουν κι εκείνοι που δεν βλέπουν." Λεονάρντο Ντα

Αποσυνδεδεμένος selas

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Μαΐου 13, 2008, 07:56:27 am »
θα συμφωνήσω και εγώ ότι είναι καλύτερο να δηλώσεις όλες τις περιοχές. Άλλωστε είναι καλύτερο να παιδευτείς ένα χρόνο, παρά να χάσεις μια ευκαιρία που επιθυμούσες τόσο. Άλλωστε, δε χρειάζεται να δηλώσεις τα λεκτικά των δυσπρόσιτων. Απλά βάλε το κουτάκι "ναι σε όλα" και έτσι δεν θα μπεισ στη διaδικασία να πρέπει να υπηρετήσες υποχρεωτικά διετία...

Αν είσαι μόνη με ένα παιδί (δεν υπάρχει σύζυγος) τότε είναι ευκολότερο (γιατι μετρούν και τα κοινωνικά κριτήρια) να πιάσεις το Διευθυντή Π.Ε που θα ανήκεις και να του εξηγήσεις πώς έχει το πράγμα. Είμαι σίγουρη ότι θα διευκολύνει τη τοποθέτησή σου.

Παράθεση

Εγώ θα έλεγα να δηλώσεις όλες τς περιοχές που θέλεις με τη σειρά που θέλεις. Και στο τέλος να βάλεις το κουτάκι. Έτσι και αλλιώς όπως είπε η mat σημασία έχει η σειρά σου στον πίνακα διοριστέων και οι επιλογές των προηγούμενων συναδέλφων. Γι αυτό θα έλεγα να βάλεις όλες τις επιλογές με τη δική σου σειρά, αυτή που θες, και να μη σκας τόσο.

Κουράγιο, για κανέναν δεν είναι εύκολη η συμπλήρωση της αίτησης. Αλλά έχε και λίγο περισσότερο θάρρος (στο λέω εγώ που είμαι φύσει φοβική και βρέθηκα σε νησί στη μέση τουΑιγαίου στον διορισμό μου). 
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 14, 2008, 08:24:19 pm από selas »
Ό,τι και να γίνει, χαμογέλα...:)

Αποσυνδεδεμένος para5

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Μαΐου 13, 2008, 08:00:31 am »
Πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσω όλες τις περιοχές που θα μας δοθούν(και τα δυσπρόσιτα)διαφορετικά θα χάσω το διορισμό?
εννοείται ότι δε θα δηλώσω δυσπρόσιτα (Γαύδο κλπ)

Μη τυχόν και δεν δηλώσεις δυσπρόσιτα. Θα πρέπει να βάλεις ΝΑΙ και σε δυσπρόσιτα και σε όλες τις περιοχές διορισμού. Αλλιώς μπορεί να χάσεις το διορισμό σου. Το αναφέρει ρητά και η εγκύκλιος:

"Οι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώσουν όλες τις περιοχές διορισμού καθώς και όλα τα δυσπρόσιτα σχολεία,  σύμφωνα με τους συνημμένους πίνακες, εφόσον επιθυμούν να διοριστούν οπωσδήποτε."

Η σειρά προτίμησης φυσικά και παίζει ρόλο, αν και στις τελευταίες 50 θέσεις δεν ξέρω κατά πόσο θα έχει μεγάλη σημασία. Τα όσα γράφεις για 12νησα και Λασίθι δεν τα κατάλαβα.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 08:52:11 »

Αποσυνδεδεμένος sophie

• Ιστορικό μέλος
  • 2009...ζώντας με την...Commedia Dell' Arte!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Μαΐου 14, 2008, 02:32:46 pm »
Κι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τα δηλώσεις όλα με σειρά προτίμησης και στο τέλος βάλε και τα δυσπρόσιτα ονομαστικά (καλού κακού...). Αν και το τελευταίο είναι τυπικό για να είσαι ήσυχη...Τα δυσπρόσιτα που βγαίνουν σε μας κάθε χρόνο είναι πολύ λίγα
(πέρισυ έβγαλαν 10 για τους ΑΣΕΠίτες)...Αν έχεις τουλάχιστον καμιά 20αριά άτομα κάτω από σένα δε νομίζω ότι "κινδυνεύεις" να πας σε δυσπρόσιτο (δεδομένου ότι οι τελευταίοι θα τα δηλώσουν οπωσδήποτε μη θέλοντας να ρισκάρουν να μείνουν απ' έξω)
Όσο για το Λασίθι ή Δωδεκάνησα που ρώτησες, μην ανησυχείς. Τα κοινωνικά κριτήρια παίζουν μεγάλο ρόλο στην τοποθέτηση και, συνήθως, φροντίζουν από τα γραφεία να διευκολύνουν (ως προς τη διαμονή) μητέρες με παιδιά!
Με το καλό ο διορισμός και καλή τοποθέτηση σου εύχομαι! :)
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος n-t

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 14, 2008, 07:56:22 pm »
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και τα καλά σας λόγια . Σας εύχομαι ότι καλύτερο.

Αποσυνδεδεμένος margavare

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 14, 2008, 09:30:42 pm »
Δεν ξέρω αν υπάρχει νόμος για τις μονογονικές οικογένειες, ξέρω όμως μία συνάδελφο που διορίστηκε σε νησί και πήρε αμέσως απόσπαση στην Θεσσαλονίκη έχοντας δικαίωμα την επόμενη χρονιά να κάνει αίτηση μετάθεσης. Δηλαδή δεν χρειάζεται να κάνει για ένα χρόνο την οργανική της.
Ήταν διαζευγμένη, με την επιμέλεια του παιδιού της, και δεν είχε μέσο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182743
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 679
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)