0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σε όλους,ανήκω στους διορισθέντες του ΑΣΕΠ ( συγκεκριμένα στους τελευταίους 50 απο τους 480) και φέτος εργάζομαι ως αναπληρωτρια.Έχω να κάνω τις εξής ερωτήσεις:1.Πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσω όλες τις περιοχές που θα μας δοθούν(και τα δυσπρόσιτα)διαφορετικά θα χάσω το διορισμό?2.Παίζει ρόλο η σειρά που θα δηλώσω τις περιοχές γιατί είμαι μόνη μ'ενα παιδί και φοβάμαι τα Δωδεκάνησα και το Λασίθι ?Με συμβούλεψαν οι πρώτες μου επιλογές να είναι οι προηγούμενες δεδομένου ότι είμαι στους τελευταίους 50 και υπάρχει περίπτωσηνα μην με καλέσουν εφ'οσον εννοείται ότι δε θα δηλώσω δυσπρόσιτα (Γαύδο κλπ)Θα εκτιμούσα πολύ αν μου απαντούσατε όσο το δυνατόν συντομότερα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
2.Παίζει ρόλο η σειρά που θα δηλώσω τις περιοχές γιατί είμαι μόνη μ'ενα παιδί και φοβάμαι τα Δωδεκάνησα και το Λασίθι ?
Με συμβούλεψαν οι πρώτες μου επιλογές να είναι οι προηγούμενες δεδομένου ότι είμαι στους τελευταίους 50 και υπάρχει περίπτωσηνα μην με καλέσουν εφ'οσον εννοείται ότι δε θα δηλώσω δυσπρόσιτα (Γαύδο κλπ)
Πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσω όλες τις περιοχές που θα μας δοθούν(και τα δυσπρόσιτα)διαφορετικά θα χάσω το διορισμό?εννοείται ότι δε θα δηλώσω δυσπρόσιτα (Γαύδο κλπ)