0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: X.K. στις Ιουνίου 15, 2008, 01:09:20 amAγαπητη Rwxanh,ειμαι ΠΕ 06,ξερεις ποσα μορια θα χρειαστω οταν(και αν) διοριστω για να γυρισω στην περιοχη μου;(Γ'Θεσσαλονικης) Γυρω στα 80 για Α /θμια και γυρω στα 115 για β/θμια.Πραγμα που σημαινει οτι θα πρεπει να ζησω περιπου......8 χρονια μακρια απο τα παιδια μου η μαζι με τα παιδια αλλα χωρις τον αντρα μου,οποτε θα εχω και μορια και διαζυγιο.Δεν ειναι λογικο να δηλωσω δυσπροσιτο; Ναι Χ.Κ. αυτό που λες είναι λογικό. Ωστόσο το "παράλογο" είναι μόνο να το δηλώνει κάποιος και να μην το υπηρετεί και βέβαια δεν αναφέρομαι στις περιπτώσεις που οι μητέρες παίρνουν άδεια ανατροφής. Όσο για το πρόβλημα που αναφέρεις (παιδιά και σύζυγο) δίκιο έχεις αλλά δεν νομίζω ότι ο σκοπός πρέπει να αγιάζει και τα μέσα....αυτό θα έπρεπε να βρεθεί τρόπος να λυθεί με ορθό τρόπο κι όχι με ανορθόδοξα μέσα.
Aγαπητη Rwxanh,ειμαι ΠΕ 06,ξερεις ποσα μορια θα χρειαστω οταν(και αν) διοριστω για να γυρισω στην περιοχη μου;(Γ'Θεσσαλονικης) Γυρω στα 80 για Α /θμια και γυρω στα 115 για β/θμια.Πραγμα που σημαινει οτι θα πρεπει να ζησω περιπου......8 χρονια μακρια απο τα παιδια μου η μαζι με τα παιδια αλλα χωρις τον αντρα μου,οποτε θα εχω και μορια και διαζυγιο.Δεν ειναι λογικο να δηλωσω δυσπροσιτο;
Η κυρία Διαμαντοπούλου μπόρεσε και πραγματοποίησε "επικοινωνιακή καταιγίδα" ενάντια στον κλάδο των εκπαιδευτικών, χρησιμοποιώντας παρακμιακά συνθηματάκια και ατάκες.Ερωτούσε δημόσια τους Δημοσιογράφους "γιατί οι μοριοδοτήσεις είναι άδικες"??Και ΔΕΝ
Συνάδελφε joap, σχετικά με το ΠΑΣΟΚ και τις επικοινωνιακές πρακτικές του, θα σου πω ότι με βρίσκει σύμφωνο η ανάλυσή σου, απλά υπενθυμίζω ότι το ΠΑΣΟΚ και οι πολιτικές πρακτικές του, εκφράζουν εδώ και 30 χρόνια την μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού ( τις προσδοκίες του, τα όνειρά του , τις αξίες του και τα πιστεύω του γενικότερα).Αυτό, όλοι όσοι διαφωνούν με τις πρακτικές του ΠΑΣΟΚ, θα πρέπει πάντα να το θυμούνται ( Στο κάτω - κάτω, ο εκλογικός θρίαμβός του στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010, είναι πολύ πρόσφατος - και μάλιστα λέγοντας πια ότι "δεν υπάρχουν λεφτά", και ότι "πρέπει να ματώσουμε").