*

Αποστολέας Θέμα: καθηγητες φαντασματα στον Αη Στρατη  (Αναγνώστηκε 24994 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eleni09 ΠΕ 02

• Έμπειρο μέλος
  • "όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν..."
    • Προφίλ
Απ: καθηγητες φαντασματα στον Αη Στρατη
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 16, 2008, 11:11:26 am »
  η φωτογραφια...οχι απλα καταπληκτικη....απιστευτη ειναι! τα λεει ολα.πραγματικα συγχαρητηρια στα παιδια που εμειναν εκει. .....
και πολλα "ευγε" στα παιδια που πηραν μεταθεση...φανταζομαι θα νιωθουν "υπερηφανοι" βλεποντας τη φωτογραφια......................
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 16, 2008, 11:13:06 am από eleni09 ΠΕ 02 »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:09:01 »

Αποσυνδεδεμένος Rwxanh

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση -ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Μαΐου 16, 2008, 11:27:52 am »
Εντύπωση μου κάνει το γεγονός του ότι οι ειδικότητες των εν λόγω καθηγητών είναι κυρίως ξενόγλωσσα μαθήματα, Πληροφορική και Γυμναστική... Γιατί να συμβαίνει αυτό άραγε?
Μονάχη έγνοια η γλώσσα μου στις αμμουδιές του Ομήρου...

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Μαΐου 16, 2008, 11:32:01 am »
  προφανώς τα σχολεία εκεί δεν είχαν ανάγκη από 5 καθηγητές πληροφορικής ή 2 αγγλικής.....αλλά τότε γιατί διορίστηκαν?????????η απάντηση νομίζω είναι αυτονόητη...μήπως κ για τον ίδιο λόγο που πήραν μετάθεση????????????

Αποσυνδεδεμένος daniel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ..θέλω ανοιχτά παράθυρα να με χτυπάει αέρας...
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Μαΐου 16, 2008, 11:57:06 am »

Εντύπωση μου κάνει το γεγονός του ότι οι ειδικότητες των εν λόγω καθηγητών είναι κυρίως ξενόγλωσσα μαθήματα, Πληροφορική και Γυμναστική... Γιατί να συμβαίνει αυτό άραγε?

Γιατι αγαπητη Ρωξάνη σ' αυτες τις ειδικότητες γινεται σφαγή στο ίσωμα!!!.. Οι φιλόλογοι, φυσικοί, μαθηματικοί όσο να' ναι γυρνανε πιο ευκολα στα αστικά κέντρα.. Για ρωτα κάποιον από τις ειδικότητες που αναφερεις πόσα μορια θελει να μπει Αθήνα - Θεσσαλονικη... Και που θα τα βρει;;; >:(  Με "εικονικές" τοποθετήσεις σε δυσπρόσιτα βεβαια!!!! >:( >:( >:( ??? ???

Ροζυ συγχαρητηρια για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων..Ερχονται κι άλλα συντομα.. Συναδελφοι, συνεισφερετε κι εσεις από τα σχολειά σας όπου ειστε και δημοσιοποιειστε τα "βυσματα"..Δεν ειν' κακό!! ;D  Η μονη μας άμυνα αυτη ειναι άλλωστε..Και σιγα μην ιδρωσει το αυτί τους..

Προσεξτε μονο τις έχουσες άδεια τοκετου-λοχειας-ανατροφης.. Εκείνες εντελώς "νομιμα" λειπουν από τις θέσεις τους και δεν ευθυνονται για το δικαιωμα που τους παρεχει το ηλιθιο συστημα (που επιτρέπει τετοιου ειδους τοποθετησεις όταν η γυναικα ειναι εγκυος η εχει παιδι κατω των τεσσαρων..  :-\ )
Γιατί να λένε βίαια τα νερά του ποταμού και όχι τις όχθες που τα περιορίζουν;...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:09:01 »

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Μαΐου 16, 2008, 12:04:54 pm »
daniel......αν δημοσιευτουν τα βυσματα.........θα πιασουν αμετρητες σελιδες.....   :-[  :-\  >:( αλλα αναρωτιέμαι...ιδρώνει το αυτί τους από όλα αυτά που λέμε?αυτοι οι ανθρωποι νιωθουν κατι?  ??? μαλλον οχι.... δυστυχως.....

Αποσυνδεδεμένος elsa_02

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Μαΐου 16, 2008, 12:32:38 pm »
Προσεξτε μονο τις έχουσες άδεια τοκετου-λοχειας-ανατροφης.. Εκείνες εντελώς "νομιμα" λειπουν από τις θέσεις τους και δεν ευθυνονται για το δικαιωμα που τους παρεχει το ηλιθιο συστημα (που επιτρέπει τετοιου ειδους τοποθετησεις όταν η γυναικα ειναι εγκυος η εχει παιδι κατω των τεσσαρων..  :-\ )

[/quote]

daniel, μου επιτρεπεις να διαφωνήσω μαζι σου στο σημείο αυτό (για τη λέξη ηλίθιο εννοώ) γιατί είναι κι αυτό ένα κοινωνικό κριτήριο όπως και να χει. Δεν ξέρω βέβαια απο μοριοδοτήσεις αλλά πιστεύω ότι σωστά οι γυναίκες με παιδιά πρέπει να χουν κάποιο προβάδισμα στην επιλογή της θέσης τους. Προσωπικά όπου με τοποθετούσαν θα πήγαινα , αλλά εάν μπορούσα να επιλέξω φυσικά θα ήθελα να ειμαι όσο πιο κοντά γινεται στην οικογένεια μου.

Αποσυνδεδεμένος elsa_02

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Μαΐου 16, 2008, 12:33:40 pm »
σορρυ, δεν καταφερα να βαλω παραθεση

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Μαΐου 16, 2008, 12:39:42 pm »
μια λέξη αρκεί νομίζω.......απλά ξεφτίλα.....αντε και μια δεύτερη..ντροπή....αλλά αν κάποιος δεν έχει αξιοπρέπεια καλή μου shania.....πως να νιώσει ντροπή.....?????????????????
Εχεις δίκιο eleni09...Το να μπορεί κάποιος να νιώσει ντροπή προυποθέτει κάποια πράγματα... :-\ :-\ :-\
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Μαΐου 16, 2008, 12:41:55 pm »
απο το υπεπθ οι μεταθεσεις στην Δ Λεσβου:

ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ   ΛΕΩΝΙΔΑΣ   ΣΩΚΡΑΤΗΣ   ΘΕΟΛΟΓΟΣ

ΓΚΑ
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Μαΐου 16, 2008, 12:45:28 pm »
shania....ξεχασες να "συγχαρεις" τα παιδια που μετατεθηκαν γαι την αξιοπρέπεια τους....!!!!................ :) :) ;) ;) >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος maryk

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Μαΐου 16, 2008, 01:07:33 pm »
Επειδή η συγκεκριμένη κατάσταση επικρατεί σε πολλά σχολεία παραθέτω ένα άρθρο-επιστολή που δημοσιοποιήθηκε 17/10/2007 στην alfvita και αφορά το γυμνάσιο Παξών

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Ενάμισι μήνα μετά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2007-2008 σας γνωστοποιούμε την απόφασή μας να συμμετάσχουμε στην κατάληψη του Γυμνασίου & Λυκειακών Τάξεων Παξών από τους μαθητές, που άρχισε την Δευτέρα 15-10-2007 με στόχο την πλήρωση των κενών θέσεων του Σχολείου και την εύρυθμη λειτουργία του.
Η πραγματική κατάσταση του Σχολείου μας σήμερα είναι η εξής: ανήκουν οργανικά 44 εκπαιδευτικοί. Οι λειτουργικές ανάγκες μας είναι 20, υπηρετούν 15 και υπολείπονται 5. Σημειωτέον ότι 32 εκπαιδευτικοί από τους οργανικά ανήκοντες στο Σχολείο μας είναι ή αποσπασμένοι σε υπηρεσίες, γραφεία κτλ. ή απουσιάζουν με μακροχρόνιες άδειες.
Το πρόβλημα της υπολειτουργίας του Σχολείου το αντιμετωπίζουμε τα τελευταία επτά χρόνια με αποτέλεσμα τα παιδιά να χάνουν εκατοντάδες εκπαιδευτικές ώρες και αθροιστικά τα κενά που τους παρουσιάζονται να είναι τεράστια. Έτσι, όταν καλούνται να συναγωνιστούν τους υπόλοιπους μαθητές της χώρας, οι όροι είναι ΑΝΙΣΟΙ. Παραπέρα συνέπεια είναι να οδηγούμαστε στην παραπαιδεία των φροντιστηρίων, που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στο νησί και στην απομάκρυνση από τον τόπο τους όσων οικογενειών δύνανται οικονομικά να το πράξουν. Επειδή:
- Η Δημόσια Εκπαίδευση είναι δικαίωμα και παρέχεται αδιακρίτως σε όλους
- Απευθύνεται κυρίως σε πληθυσμούς, που για οικονομικούς ή γεωγραφικούς λόγους δεν έχουν άλλες επιλογές
- Επενδύει σε ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε, τα παιδιά μας
- Ανταμείβει και ικανοποιεί τις προσπάθειες και τις προσδοκίες τους
- Το Σχολείο φτιάχτηκε πρωτίστως για τους μαθητές, χωρίς να παραγνωρίζει και τα δικαιώματα των άλλων
- Η επιλογή του Σχολείου μας αποτελεί για ορισμένους τέχνασμα για μοριοδότηση
- Όσοι γνωρίζουν τι συμβαίνει και δεν επεμβαίνουν άμεσα διαπράττουν συνειδητό έγκλημα
ΖΗΤΑΜΕ την άμεση συμπλήρωση ΟΛΩΝ των εκπαιδευτικών που λείπουν και την άμεση οργάνωση της Ενισχυτικής Διδασκαλίας για το Γυμνάσιο και της Πρόσθετης Διδακτικής Στήριξης για το Λύκειο προκειμένου να καλυφθούν τα τεράστια κενά που έχουν δημιουργηθεί.

Το παραπάνω κείμενο προσυπογράφουν 37 γονείς και κηδεμόνες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2662031881
ΠΕ02

Αποσυνδεδεμένος geochem

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Μαΐου 16, 2008, 01:11:48 pm »
δεν νομίζω ότι θα πρέπει να μετατραπούμε σε εισαγγελείς χωρίςνα γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα.ας είμαστε προσεκτικοί ειδικά όταν δημοσιεύουμε ονόματα.μπορεί κάποιος από όλους αυτούς να έχει όντως σοβαρό λόγο απόσπασης.
ο διασυρμός προσώπων είναι σοβαρή υπόθεση

Αποσυνδεδεμένος jaffar

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • There is no royal road to geometry.
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Μαΐου 16, 2008, 01:37:44 pm »
  Φίλε geochem ξέρεις πολύ καλά ότι για να πάρει κάποιος νεομετατιθέμενος απόσπαση σε γραφείο κοντά στο σπίτι του δεν αρκεί να έχει σοβαρό πρόβλημα αλλά να έχει επίσης και βύσμα. Αν δεν έχεις βύσμα πολύ δύσκολο να πάρεις απόσπαση.
   Το μόνο που θα μπορούσες να σχολιάσεις θα ήταν να περιμένουμε να δούμε πόσοι από αυτούς θα πάνε να υπηρετήσουν και πόσοι θα πάρουν απόσπαση σε γραφεία. Αυτό ναι.
   Επίσης ναι θα πρέπει να μετατραπούμε σε εισαγγελείς, κάτι πρέπει να γίνει αφού δεν κάνει τη δουλειά του καλά το υπουργείο μόνο αν τους κράξουμε και το θέμα βγει σε κανάλια και τηλεοράσεις και διασυρθούν μερικοί, μόνο τότε θα βάλουν μυαλό και θα τα μαζέψουν. Δεν ξέρω αν είσαι διορισμένος αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλοί εκπαιδευτικοί που τους πνίγει το δίκιο γιατί ενώ έχουν "πραγματικά" υπηρετήσει σε δυσπρόσιτα γυρνάνε στον τόπο διαμονής τους και ανακαλύπτουν ότι κάποιοι άλλοι που ήταν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα στο σπίτι τους έχουν πιο πολλά μόρια από αυτούς.

δεν νομίζω ότι θα πρέπει να μετατραπούμε σε εισαγγελείς χωρίςνα γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα.ας είμαστε προσεκτικοί ειδικά όταν δημοσιεύουμε ονόματα.μπορεί κάποιος από όλους αυτούς να έχει όντως σοβαρό λόγο απόσπασης.
ο διασυρμός προσώπων είναι σοβαρή υπόθεση
"A mathematician is a device for turning coffee into theorems."
    - Paul Erdos (1913-1996)

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Μαΐου 16, 2008, 01:57:34 pm »
shania....ξεχασες να "συγχαρεις" τα παιδια που μετατεθηκαν γαι την αξιοπρέπεια τους....!!!!................ :) :) ;) ;) >:( >:(
:D :D :D
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182684
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 681