0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σωστα τα λες Syllas.ρε παιδια καλα ολα τα αλλα, εμενα αλλο με προβληματιζει, πώς να οργανωσω τις σημειωσεις μου, ενα μπαχαλο επικρατει.Εσεις πως τις εχετε οργανωσει? ριχτε καμια ιδεα
Εγώ έχω γράψει σημειώσεις από έκθεση-έκφραση,εισαγωγές σχολικών για αρχαία και νέα καθώς και ό,τι έχω διαβάσει από ιστορία.Πολύ χρονοβόρα διαδικασία, όμως εμένα με βοηθάει πολύ γιατί κρατάω τα ουσιώδη,μαθαίνω καθώς γράφω και έχω πολύ λιγότερες σελίδες να κάνω επανάληψη (αλλά βέβαια πιο"ζουμερές")Για κάθε θέμα που διαβάζω όταν τελειώσω ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι,αρχίζω ένα συγκριτικόδιάβασμα από άλλες πηγές που έχω στη διάθεσή μου για να συμπληρώσω το διάβασμά μου.Δηλσδή δεν τελειώνω κάτι και μετά αρχίζω να το ξαναδιαβάζω από αλλού και αλλού κ.ο.κ.
φαντασου να ξερεις και τα δυο και να εισαι την ωρα του διαγωνισμου.. και να λες τι ειναι τωρα... τι μου γινεται εδω.. μηπως τρελλαινομαι???
Και εγώ γράφω σε τετράδια τα σημαντικότερα αλλά από ότι έχω καταλάβει εξεταζόμαστε στις λεπτομέρειες και στην επανάληψη να διαβάσω από το τετράδιο η ξανά όλα από την αρχή?