0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΤΕΛΟς παντων,εχουν σβηστει τα μηνυματα μου και απο εδω και δεν καταλαβαινω το γιατι...!!!οποτε δεν θα συμμετασχω αλλο σε αυτο το θεατρο του παραλογου αφου και παλι τα δικα μου μηνυματα εξαφανιζονται ποιος ο λογος να απανταω?ο καθενας ξερει τι αξιζει...δεν μου αρεσει να μιλαω για εμενα και αν με γνωριζατε θα το καταλαβαινατε ,αλλα απο την αλλη νιωθω υπερηφανη για οτι εχω κανει ΕΓΩ..για εσας δεν ξερω...και δεν καταλαβαινω γιατι ενοχλειστε οταν καποιος νιωθει αξιος ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.εγω μιλησα για τον δικο μου τροπο σκεψης.αυτον εχω και ετσι παω μπροστα.αλλοι εχετε αλλον.οκ.εδω κανουμε συζητηση και στην συζητηση πρεπει να υπαρχουν απτα επιχειρηματα και οχι αερολογιες..αποδειξη αποτελει ο ασεπ που εξακολουθειτε να απαξιωνετε.οκκκκκ....δικη σας γνωμη...δεν θα σας πεισω εγω για τον τροπο σκεψης μου κι ουτε με ενδιαφερει ,αλλα οποτε εχω αντιθετη θα την λεω.δεν προσβαλλω κανεναν με σχολιακια πικροχολα και κομπλεξισμους που εγω δεχομαι ομως απο πολλους απο εδω μεσα και ουτε μιλαω για καποιον απο εσας συγκεκριμενα οπως κανουν πολλοι απο εσας σε εμενα...αληθεια δεν σας καταλαβαινω...ανοιξτε αν δεν θελετε αντιλογο ενα θεμα μοναχα για τους υπερασπιστες του ασεπ ή τους αρνητες να μαστε ολοι καλα και να μην μαλωνουμε ...τι να πω??? αυτα απο μενα...
παλι τα ιδια...τι θελω και μπαινω στο φορουμ και νευριαζω ηθελα να ξερα....
Καλημέρα σε όλους. Είδα σε παραπάνω μήνυμα ότι ΠΔΣιτες θα καλέσουν ΑΚΩ και ΑΜΩ; Αν καλέσει με αυτό τον τροπο τότε για ποιο λόγο στα χαρτιά που κάναμε τον Ιούλιο συμπληρώσαμε το δευτερο πεδίο ωρομισθίων- ΠΔΣιτών;
Διδακτική Στήριξη μόνο τα σχολεία που την χρειάζονται
ΠαράθεσηΔιδακτική Στήριξη μόνο τα σχολεία που την χρειάζονταιΤο ζήτημα είναι ποιος θα το κρίνει αυτό.
Καταργούν την πρόσθετη διδακτική στήριξη στα σχολεία.http://www.kalamatablogs.gr/Filiatra-Net_Blog/2010/09/10/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B7_%CE%B4%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7_%CF%83%CF%84%CE%B1_%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1
Παράθεση από: jak13 στις Σεπτέμβριος 12, 2010, 09:39:06 μμΚαταργούν την πρόσθετη διδακτική στήριξη στα σχολεία.http://www.kalamatablogs.gr/Filiatra-Net_Blog/2010/09/10/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CE%BD_%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B7_%CE%B4%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%BE%CE%B7_%CF%83%CF%84%CE%B1_%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B1αυτά είναι η αρχή των αλλαγών στην Παιδεία