0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
δυστυχως, υπαρχουν καποιοι, ως επι τω πλειστω νεοι, οι οποιοι εγραψαν λιγο πανω απο τη βαση στον ασεπ και θεωρουν τους εαυτους τους εμπειρους και καλους καθηγητες! και..το μονο τους προβλημα ειναι οι υπολοιποι που χρονια τωρα παλευουν να αποκτησουν καποια μορια προσδοκωντας στο 40%. δεν ξερουν οτι το προβλημα ειναι η κυβερνηση και οι λιγες θεσεις. αργοτερα θα σκοτωνονται μεταξυ τους οι του ασεπ με προυπηρεσια και οι του ασεπ χωρις. πρεπει ενωμενοι να διεκδικησουμε να μη χασουμε τα κεκτημενα μας. ειναι ντροπη πια αυτο το αισχος μεταξυ μας!δεν θα καταφερουμε τιποτα ετσι!
γεια σας , μια ερώτηση σε όποιον μπορεί να απαντήσει : είμαι μόνιμος εκπαιδευτικος ΠΕ02 και δούλεψα πρόσθετη το διδακτικό έτος 2008-2009 και δεν έχω πληρωθεί , γνωρίζει κανείς κάτι νεώτερο;
Για να επιστρέψουμε στο θέμα να κάνω μια καίρια ερώτηση : Η ΠΔΣ πάει για οριστικό τέλος από Σεπτέμβρη όπως ακούγεται ;
παλι τα ιδια...τι θελω και μπαινω στο φορουμ και νευριαζω ηθελα να ξερα.... το οτι καποιος εγραψε καλυτερα στον ασεπ σημαινει πως ΝΑΙ ειναι καλυτερος απο καποιον που ουτε καν προσπαθησε , που δεν περασε ή που που εγραψε λιγοτερο...γιατι πρεπει ολα να τα απαξιωνετε????και τα παιδια των λυκειων δλδ που δεν τα καταφερνουν στις πανελλαδικες τι πρεπει να λενε????οτι μπορει να μην εγραψαν καλα αλλα ενδεχεται να ειναι καλυτερα απο αλλα που εγραψαν ή αριστεψαν????ΑΝΟΗΣΙΕς...για αυτο δεν παμε μπποστα...γιατι εναποθετουμε τις αδυναμιες στις πλατες αλλων και κρυβομαστε πισω απο το δακτυλακι μας...κι αν οπως λετε εχετε τοοοοοοοοσσηηηηηηηηηηηηηηη εμπειρια τοτε γιατι δεν γραψατε????ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ....οσο για τον χρονο που καποιοι δεν εχετε προβλημα σας....καποιοι βρηκαν και εγραψαν...βρειτε και εσεις και αποδειξτε την πολυχρονη εμπιρια σας στον επομενο ασεπ...αντε γιατι δεν μπορω αλλα να ακουω μα3245671@ες....
Φέτος η ΠΔΣ πάει στον πίνακα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι με ποια σειρά θα μας προσλάβουν. Πρώτα του πρωινού, μετά ΠΔΣ και μετά πάλι πρωινό, ανάλογα με τις ελλείψεις; Με πόσα μόρια μπορεί κπ να ελπίζει σε κάτι φέτος;
Σαφώς και αυτός που πέρασε ΑΣΕΠ είναι καλύτερος από αυτόν που δεν πέρασε. Αλλά είναι καλύτερος ΜΟΝΟ στην εξέταση του ΑΣΕΠ. Όχι καλύτερος καθηγητής επειδή είχε χρόνο να διαβάσει και επειδή έχει καλύτερη μνήμη. Vania συγγνώμη που θα στο πω αλλά εγώ μπορεί να μην πέρασα στον ΑΣΕΠ αλλά νομίζω ότι θα είμαι πολύ καλύτερη καθηγήτρια από σένα γιατί δεν έχω κολλημένα μυαλά. Δεν φαίνεται στην παπαγάλία ο καλός εκπαιδευτικός.Υ.Γ.Αλλά μια και μιλάς για κατοχή γνώσεων, η λέξη εμπειρία γράφεται με ''ει''.