0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν δεν αλλάξει, εννοείται ότι θα γίνουν όπως τις προηγούμενες χρονιές. Αλλά και αν αλλάξει και μπει στους πίνακες ωρομισθίων, το πιθανότερο είναι ότι πάλι θα γίνουν νέες αιτήσεις, για να καλυφθούν και οι περιπτώσεις που ανέφερε ο/η arist2.
Κάτι ακόμα: ΑΝ τελικά οι προσλήψεις στην ΠΔΣ γίνουν από τους πίνακες ωρομισθίων (κάτι που θα είναι πολύ καλό), το πιθανότερο είναι ότι θα δίνεται τουλάχιστον 8ωρο στον καθένα και όχι 2ωρα και 4ωρα, όπως μέχρι τώρα. Έτσι θα υπάρχει κίνητρο για να δεχτεί κάποιος να πάει και λίγο πιο μακριά για ΠΔΣ, όπως πάει τώρα για κανονική ωρομισθία.
Μην ξεχνάς επίσης ότι μπορεί να σε καλέσουν για ωρομισθία σε ενισχυτική γυμνασίου, η οποία επίσης σταματάει με τη λήξη των μαθημάτων.
Λέτε να διαλέξαμε λάθος επάγγελμα και τί αλλο θα μπορούσε να κάνει ένας μαθηματικός ή ένας φιλόλογος στην Ελλάδα
Έγραψα για τουλάχιστον 8ωρο, με το σκεπτικό ότι και για κανονική ωρομισθία δε δίνεται πάντα το μέγιστο των 11 ωρών. Μπορεί, π.χ., να πάρουν ωρομίσθιο και για 9 ώρες (όχι όμως λιγότερες).Πράγματι, πέρυσι, απ' όσο ξέρω, δεν πήραν ωρομίσθιους για ενισχυτική στο Γυμνάσιο (και τα προηγούμενα χρόνια έπαιρναν ελάχιστους)
Πάντως Ιωάννα μου, εγώ γνωρίζω ωρομίσθια που το 2008 εκλήθη ως ωρομίσθια Φλεβάρη, για να καλύψει 8ωρο. Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας.
και όμως γίνεται αυτό που περιγράφεις με τα ΣΔΕ και την πδς>Στο λέω υπεύθυνα γιατί μια προυπηρεσία μου φάνηκε παράξενη, το έψαξα και η απάντηση που έλαβα:Τα ΣΔΕ δεν είναι διαβαθμισμένη βαθμίδα(απευθύνεται σε ενήλικους) και άρα κάποιος μπορεί να έχει εκεί έξτρα ώρες από το 11ωρο.Φυσικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!!