0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τότε γιατί λέει μέσα "θα καταρτιστούν σχετικοί πίνακες"; αυτό δε σημαίνει ότι θα παίρνουν από κάποιο πίνακα;λογικά τα κριτήρια του πίνακα θα είναι τα μοριά μας,έτσι κ αλλιώς είναι περασμένα στο σύστημα.
Επειδή δεν εχω ξανακάνει αιτηση για ΠΔΣ , ήθελα να ρωτήσω αν είχαν καταρτιστεί σχετικοι πίνακες τις προηγούμενες χρονιές .και αυτούς τους πίνακες πού θα μπορέσουμε να τους δούμε όταν με το καλό καταρτιστούν?Και κάτι άλλο πές οτι κάνουμε αιτήσεις όχι μόνο σε 1 ββάθμια, θα πρέπει μετα για να δούμε αυτους τους πίνακες να πάρουμε σβάρνα μία- μία τις ββαθμιες στις οποίες θα έχουμε υποβάλει τις αιτησεις??
Παιδιά ο πεθερός μου είναι υψηλάβαθμο στέλεχος σε ΔΔΕ σήμερα συζητούσαμε και μου είπε ότι δε μπορούν να γίνουν προσλήψεις ΠΔΣ για ωρομσίθιους όσο καιρό διαρκεί η προεκλογιή περίοδος καθώς δεν έχουν δικαίωμα να υπογράψουν διοικητική πράξη...Αυτό ισχύει και για τα ΣΔΕ....Άυριο προϊστάμενοι ΔΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας έχουν συνάντηση με τον Υπουργό και τον Περιφερειάρχη για να συζητήσουν τα σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων του είπα να θέση το θέμα των προσλήψεων.....Εξάλλου σκεφτείτε ότι αν απαγορεύονται οι προσλήψεις κανονικού προγράμματος, αναπληρωτών, πώς είναι δυνατόν να επιτρέπονται για ΠΔΣ και ΣΔΕ??Απαγορεύονται όλες εκτός αν εκδόσει απόφαση το ΣτΕ......Η προκήρυξη βγήκε σήμερα για ΠΔΣ για να μην κατηγορήσουν την κυβέρνηση ότι θέλει να τη σταματήσει.....
Παράθεση από: sogood στις Σεπτεμβρίου 03, 2009, 11:43:49 pm.Παλιότερες χρονιές δεν είχαν καταρτιστεί πίνακες για ΠΔΣ. Να στο πω ωμά παίρνανε όποιον θέλανε. Σιγά τώρα μην παίρνουμε σβάρνα όλες τις ββθμιες που έχουμε υποβάλει αιτήσεις για 2 ώρες που εάν, που και πότε θα σε καλέσουν για ΠΔΣ. Τα τηλέφωνα τι τα έχουμε? Τηλεφωνείς λες καλημέρα σας μπλα μπλα μπλα και άμα πετύχεις καλό άνθρωπο που συν τοις άλλοις ξύπνησε με κέφια σου λέει σε τι θέση είσαι Αυτά όλα τώρα ΑΝ βγάλουνε πίνακες διότι ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ το κόβω...........
.
Θέλω να στείλω αιτήσεις μακριά από το τόπο κατοικίας μου.Αν δουν τη διεύθυνση κατοικίας μου στην Αθήνα δε θα προτιμήσουν αυτούς που μένουν πιο κοντά;
Γνωρίζεις να μου απαντήσεις;Ναι γενικά είμαι αθώα εσύ που είσαι πιο πονηρό θηλυκό/αρσενικό μπορείς να μου απαντήσεις;