0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
στο τηλ 2103442212 (το είχα αποθηκεύσει απο pde Υπεπθ ΠΔΣ )που πηρα πριν μου είπαν οτι πέρσι δεχοντουσαν ταχυδρομικως, για πιο εγυρα με συστημενη επιστολη-μη χαθει και ψαχνομαστε-.Λογικά και φέτος έτσι μου είπε,αλλα πριν καλεσω αυτο είχα κάλεσει μια δευτεροβάθμια στη Στερεά Ελλαδα και μπου απαντησε :''δεν ξέρω τι να σας πω?'' Μάλλον οχι. Ο καθένας λέει ότι θέλει .Για την ΠΔΣ κάθε δευτεροβάθμια είχε και τη δική της αίτηση προσεξα.
Παράθεση από: jamais στις Σεπτεμβρίου 04, 2009, 03:39:29 pmστο τηλ 2103442212 (το είχα αποθηκεύσει απο pde Υπεπθ ΠΔΣ )που πηρα πριν μου είπαν οτι πέρσι δεχοντουσαν ταχυδρομικως, για πιο εγυρα με συστημενη επιστολη-μη χαθει και ψαχνομαστε-.Λογικά και φέτος έτσι μου είπε,αλλα πριν καλεσω αυτο είχα κάλεσει μια δευτεροβάθμια στη Στερεά Ελλαδα και μπου απαντησε :''δεν ξέρω τι να σας πω?'' Μάλλον οχι. Ο καθένας λέει ότι θέλει .Για την ΠΔΣ κάθε δευτεροβάθμια είχε και τη δική της αίτηση προσεξα.Δηλ. δεν μπορούμε να κατεβάσουμε την αίτηση από το internet; Πρέπει να την προμηθευόμαστε από κάθε ΔΔΕ ξεχωριστά;
Μη μασάτε, οι πίνακες είναι μια ανοησία και μισή. Η β/θμια που έκανα περυσι την αίτηση για ΠΔΣ έβγαλε πίνακες ανά ειδικότητα, που το μόνο που ελεγαν ήταν όνομα, επώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο των αιτούντων! Χα, χα, δημοσίευση δηλ στοιχείων που θεωρούνται προσωπικά δεδομένα, αλλά καμία αναφορά σε στοιχεία που θα έπρεπε να είναι δημόσια για τη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως πχ βαθμός πτυχίου, ημερομηνία κτησης, επιτυχία ασεπ, προϋπηρεσία....
Για την ΠΔΣ κάθε δευτεροβάθμια είχε και τη δική της αίτηση προσεξα.
Να ρωτήσω και εγώ κάτι, με τι χαρτί αποδεινύεται η εργασιακή εμπειρία από φροντιστήριο; Με χαρτί που παίρνουμε από το φροντιστήριο ή από τον ασφαλιστικό φορέα (ίκα ) με τα ένσυμα μας?Έιμαι καινούρια και παντελώς άσχετη
Καλημέρα σε όλους και όλεςΜήμπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω την αίτηση 2009-10 για την δευτεροβάθμια της α' αθήνας? Γιατι στο site της εχει μονο την αίτηση του 2008-09. Επίσης φωτοτυπία ταυτότητας χρειαζεται? Θυμάμαι οτι παλαιότερα η καθε δευτεροβάθμια ζητουσε και τα δικά της.Ευχαριστώωωω