0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
tha katathesw ta xartia m gia pds alla prepei na valw kai meson gia na me paroun??apokleietai na me parou epeidi exw ta prosonta??
Παράθεση από: ente στις Σεπτεμβρίου 07, 2009, 09:26:55 pmtha katathesw ta xartia m gia pds alla prepei na valw kai meson gia na me paroun??apokleietai na me parou epeidi exw ta prosonta??Πλάκα μας κάνεις; Ποιά προσόντα; ΜΕΣΟΝ έχεις;
Ναι είπε ο υπ. Παιδείας στην πρόσληψη ωρομισθίων από τον πίνακα για την ΠΔΣ Τρίτη, 08 Σεπτέμβριος 2009 Ρεπορτάζ:esos.gr Θετικά απάντησε ο υπ. Παιδείας στο αίτημα για την πρόσληψη ωρομισθίων εκπαιδευτικών για την Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη από τον πίνακα ωρομισθίων που του έθεσαν οι συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ στη διάρκεια της σημερινής συνάντησης . Οσον αφορά την εξόφληση των αμοιβών των εκπαιδευτικών για τα δεδουλευμένα στη Πρόσθετη Διδακτική Στήριξη ο κ. Σπηλιωτόπουλος είπε πως δεν είναι δικό του θέμα αλλά του υπ. Οικονομίας.
Ναι φίλε xristis αν είναι με βάση τον πίνακα ωρομισθίων να σου τονίσω ότι κάποιοι έκαναν τα χαρτιά τους σε άλλες περιοχές για πρωινή ωρομισθία και σε άλλες περιοχές για ΠΔΣ...πχ εγώ δήλωσα Ανατολική Μακεδονία - Θράκη για ωρομίσθιαγια ΠΔΣ δήλωσα όμως περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας : Πιερία, Ημαθία, Θεσσαλονίκη, Λάρισα.....τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση...δεν είμαι ενταγμένη στος πίνακες ωρομισθίων Θεσσαλίας και Κεντρικής Μακεδονίας όπου έκανα αιτήσεις για ΠΔΣ.....είμαι στην Ανατολική Μακεδονία που όμως δεν έκανα αίτηση για ΠΔΣ!!!!!!!!!11