0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Α ρε El pikpo...όπως πάντα ζωγραφίζεις! Καλά τα λες!!!
Παράθεση από: marion στις Σεπτεμβρίου 09, 2009, 08:23:55 pmΕλάτε βρε συνάδελφοι! Στην εποχή της πληροφορίας και της τεχνολογίας τα ισχυριζόμαστε αυτά! Οι πίνακες έχουν ανακοινωθεί στο site του ypepth. Εκεί αναγράφονται τα μόρια και οι προϋπηρεσίες όλων. On line σύστημα σαφώς υπάρχει. Άρα; Τι καθόμαστε και συζητάμε...Νομίζω ότι στο σύστημα μπαίνουν με το ΑΦΜ μας, έτσι όπως μας έβρισκαν όταν κάναμε αίτηση για ωρομίσθιοι.Σίγουρα μπορεί κάποιος με το όνομα να το βρει στους πίνακες, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσουν να ανοίξουν όλους τους πίνακες των ωρομισθίων σε όλες τις περιφέρειες σε όλες τις ειδικότητες και με το ctrl+F να μας ψάξουν έναν-έναν!!
Ελάτε βρε συνάδελφοι! Στην εποχή της πληροφορίας και της τεχνολογίας τα ισχυριζόμαστε αυτά! Οι πίνακες έχουν ανακοινωθεί στο site του ypepth. Εκεί αναγράφονται τα μόρια και οι προϋπηρεσίες όλων. On line σύστημα σαφώς υπάρχει. Άρα; Τι καθόμαστε και συζητάμε...
Tί σημαίνει αυτό ότι στη δδε θα δυσκολευτούν να βρουν τα μόρια μας, αν χρειαστεί, για τους πίνακες
Καλημέρα!Αν κάποιος αρνηθεί ώρες στη ΠΔΣ γιατί θα έχει διοριστεί στο Δημόσιο(όχι σε σχολείο) έχει κάποια επίπτωση στο πίνακα των ωρομισθίων-αναπληρωτών? Ευχαριστώ.
Ξεκίνησαν την περασμένη Παρασκευή οι αιτήσιες για ΠΔΣ. Δεν ξέρω πως γίνεται σε άλλες δευτεροβάθμιες, αλλά στην Κοζάνη που έκανα τα χαρτιά μου, συμπληρώνεις μια αίτηση, ένα βιογραφικό και το αντίγραφο πτυχίου, τα συράπτεις και τα πετάς σε ένα χαρτοκούτι! Χωρίς μηχανογράφιση, χωρίς κάποιο αντίγραφο για μένα που να βεβαιώνει πως κατέθεσα τα χαρτιά μου. Λογικά όταν θα βγουν τα ονόματα πολλές αιτήσεις θα έχουν "χαθεί".Είπαμε να είναι κοροϊδία, αλλά όχι και στα μούτρα μας. Όταν ρώτησα "γιατί αυτήν η κατάσταση;" , ένας υπεύθυνος, στο γραφείο με το χαρτοκούτι, είπε "για να γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία και να μην έχει ουρές".Σε άλλα μέρη έγινε κάτι αντίστοιχο;