0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρωτησα στη ΔΔΕ γιατι τοσο λιγοι καθηγητες για ΠΔΣ φετος, και μου ειπαν οτι οταν παγωσε το προγραμμα, πολλα παιδια στραφηκαν στα φροντιστηρια. Επισης αν κρινω απο ενα λυκειο οπου δουλεψα στο παρελθον, ο σχεδιαστης πριν τις εκλογες ειχε μαζεψει αιτησεις των παιδιων και ενημερωσε τη διευθυνση για τον αριθμο τμηματων, ομως μετα τις εκλογες δηλωσε οτι δεν κανει προσθετη στο σχολειο του και το ανακοινωσε στα παιδια που ειχαν δηλωσει ενδιαφερον.
Γεία σας.Είμαι ΠΕ0401 και έχω κάνει αίτηση για πρόσθετη στη ΔΔΕ Κυκλάδων.Μήπως ξέρει κανείς αν έχουν ξεκινήσει να καλούν?Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι όταν έρθει η σειρά μου θα με έπερναν τηλέφωνο.Απλά θεωρώ πως με τόσα νησιά και δεν έχουν βρεθεί ούτε 4 ώρες.....και δεν είμαι απ τους τελευταίους στη λίστα.....Αν ξέρει κανείς.....
Για Ηλεια πε04 ξερει κανεις ποσους καλεσαν;
ομως μετα τις εκλογες δηλωσε οτι δεν κανει προσθετη στο σχολειο του και το ανακοινωσε στα παιδια που ειχαν δηλωσει ενδιαφερον.
Είμαι σε σχολείο από την αρχή της εβδομάδας με 10 ώρες ΠΔΣ.Ακόμα δεν έχω υπογράψει σύμβαση.Συμβαίνει και σε άλλες διευθύνσεις αυτό;Μέσα σε πόσο χρονικό διάστημα πρέπει να υπογράφουμε συμβάσεις;Θέλω τη βοήθεια σας γιατί είμαι στο ταμείο ανεργίας και πρέπει να τους στείλω τη σύμβαση για να κάνω διακοπή.