0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτησω κατι καθαρα απο περιεργεια? στο νομο σερρων οι μαθηματικοι εχουν φτασει σε πτυχια του 2005-2006? γιατι ατομο που εκανε περυσι και προπερσι προσθετη, κανει και φετος!
Καλησπέρα και από εμένα...Είμαι για πδσ σε νησί πρώτη χρονία και πήγα...εν τέλει αξίζει να μείνω η να τα παρατήσω όλα και να γυρίσω πίσω;;Ομολογώ ότι η κυρία Διαμαντοπούλου κατάφερε να με μπερδέψει όσο τίποτα άλλο....
Παράθεση από: zizoulis στις Νοεμβρίου 13, 2009, 12:41:51 pmΝα ρωτησω κατι καθαρα απο περιεργεια? στο νομο σερρων οι μαθηματικοι εχουν φτασει σε πτυχια του 2005-2006? γιατι ατομο που εκανε περυσι και προπερσι προσθετη, κανει και φετος! Δεν ξέρω για Σέρρες, αλλά στην Αιτ/νία έχουν καλέσει σίγουρα μέχρι και 2002 πτυχίο. Οι μαθηματικοί είναι λίγοι, δε γίνεται σ' αυτούς zizoulis ο πανικός που γίνεται με τους φιλολόγους!
Παράθεση από: olgalia στις Νοεμβρίου 13, 2009, 12:49:34 pmΠαράθεση από: zizoulis στις Νοεμβρίου 13, 2009, 12:41:51 pmΝα ρωτησω κατι καθαρα απο περιεργεια? στο νομο σερρων οι μαθηματικοι εχουν φτασει σε πτυχια του 2005-2006? γιατι ατομο που εκανε περυσι και προπερσι προσθετη, κανει και φετος! Δεν ξέρω για Σέρρες, αλλά στην Αιτ/νία έχουν καλέσει σίγουρα μέχρι και 2002 πτυχίο. Οι μαθηματικοί είναι λίγοι, δε γίνεται σ' αυτούς zizoulis ο πανικός που γίνεται με τους φιλολόγους!μπηκα στον πινακα και ειδα οτι το πτυχιο ειναι του 2007 και οι ωρες της εμαθα οτι ειναι 6 κι οχι 10. Ειμαι σχεδον σιγουρη οτι ειναι καποιο παραθυρακι και λεω μηπως παντου (και στην αθηνα), που δεν κινουνται οι πινακες καποιοι μπαινουν απο την πισω πορτα?
Να ρωτησω κατι καθαρα απο περιεργεια? στο νομο σερρων οι μαθηματικοι εχουν φτασει σε πτυχια του 2007? γιατι ατομο που εκανε περυσι και προπερσι προσθετη, κανει και φετος!
Παράθεση από: niovi2908 στις Νοεμβρίου 13, 2009, 12:45:14 pmΚαλησπέρα και από εμένα...Είμαι για πδσ σε νησί πρώτη χρονία και πήγα...εν τέλει αξίζει να μείνω η να τα παρατήσω όλα και να γυρίσω πίσω;;Ομολογώ ότι η κυρία Διαμαντοπούλου κατάφερε να με μπερδέψει όσο τίποτα άλλο....εαν δεν εχεις ασεπ παρατησε τα εγω αυτο θα εκανα μετα τα χθεσινα
Παράθεση από: zizoulis στις Νοεμβρίου 13, 2009, 12:41:51 pmΝα ρωτησω κατι καθαρα απο περιεργεια? στο νομο σερρων οι μαθηματικοι εχουν φτασει σε πτυχια του 2007? γιατι ατομο που εκανε περυσι και προπερσι προσθετη, κανει και φετος! Ειναι πολυ πιθανο να εχει φτασει η σειρα του,εγω με πτυχιο το 2004 δουλευα σερρεσ 10ωρο αλλα παραιτηθηκα,αν ηταν αλλοι 10 περιπου σαν εμενα ή καποιοι να μη δεχτηκαν φτανει η σειρα και σε πτυχια του 2007