0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλα και εσας ποιος σας ειπε οτι δεν ειμαι διορισμενη ή οτι διοριστηκα ή οτι δεν ειμαι σε πολυ καλο δρομο? εμενα ειναι θεμα χρονου αγαπητοι μου και απο τα 24 μου εσεις να κλαιγεστε...αλλα δεν καταλαβαινω προς τι η προσωπικη επιθεση???μαλλον δεν σας αρεσει η ειλικρινεια μου τι να πω ή δεν σας αρεσει η αληθεια...το χω ξαναπει ... εδω ο καθενας λεει τη γνωμη του και εγω ειπα την δικη μου που πολλεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςς φορες εχω εξηγησει αλλα αρνειστε να καταλαβαιτε...αλλα αν δεν σας αρεσει ο αντιλογος τοτε μην βγαινετε να ρωτατε τη γνωμη του αλλου... ελεος πια...πανω πανω εχουμε την επιθεση...αποδειξτε οτι αξιζετε στον ασεπ υπο ισους ορους...τα αλλα ειναι αμπελοφιλοσοφιες και λογια του αερα...
εμενα προσωπικα οι καθηγητες που μου εκαναν μαθημα στο λυκειο ειναι διορισμενοι...αλλα και παλι προς τι η επιθεση??νομιζω ξεκαθαρισα μια χαρα τη θεση μου....τελος παντων,δεν θα απαντησω αλλα φορα σε ανοητες επιθεσεις.
pαιδιά είμαι ο πρώτος επιλαχον στη ΠΔΣ στον νομό μου. μου είπανε οτι υπάρχουν 7 άτομα πριν απο εμένα στα οποία προτάθηκαν ώρες αλλα δεν τις δέχτηκαν. αν προκύψουν νέες ώρες θα τις δώσουν σε εμένα ή σε εκείνους? απο τι στιγμή που λές όχι δεν πρέπει να μη σε ξανακαλούν όπως γίνεται με τους αναπληρωτές. δηλάδη θα περιμένουμε μέχρι να μας δοθεί κάτι που μας συμφέρει?
Παράθεση από: michalis στις Νοεμβρίου 16, 2009, 12:21:11 pmpαιδιά είμαι ο πρώτος επιλαχον στη ΠΔΣ στον νομό μου. μου είπανε οτι υπάρχουν 7 άτομα πριν απο εμένα στα οποία προτάθηκαν ώρες αλλα δεν τις δέχτηκαν. αν προκύψουν νέες ώρες θα τις δώσουν σε εμένα ή σε εκείνους? απο τι στιγμή που λές όχι δεν πρέπει να μη σε ξανακαλούν όπως γίνεται με τους αναπληρωτές. δηλάδη θα περιμένουμε μέχρι να μας δοθεί κάτι που μας συμφέρει?Εξαρτάται γιατί αρνήθηκαν τις ώρες. Αν τις αρνήθηκαν γιατί έχουν συμπληρώσει δεκάωρο ή γιατί δεν θέλουν να αναλάβουν ώρες, τότε δεν τους καλούν ξανά. Αν όμως δεν πήραν ώρες γιατί δεν μπορούσε να ταιριάξει τις ώρες ή τις ημέρες, τότε πρέπει να τους ξανακαλέσουν.
γνωρίζετε ποιό είναι το τηλέφωνο στο υπουργείο ώστε να ρωτήσω για τη ΠΔΣ?
γεια σας , μια ερώτηση σε όποιον μπορεί να απαντήσει : είμαι μόνιμος εκπαιδευτικος ΠΕ02 και δούλεψα πρόσθετη το διδακτικό έτος 2008-2009 και δεν έχω πληρωθεί , γνωρίζει κανείς κάτι νεώτερο;