0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως έχει ακούσει κανείς για αλλαγές στον τρόπο ανάθεσης της πρόσθετης;Γιατί πρέπει να μπει και ένα τέλος στις αδικίες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα... και φυσικά αναφέρομαι στις "σιωπηλές" συμφωνίες που κάνουν οι δευτεροβάθμιες με τους διευθυντές των σχολείων και τα πολιτικά γραφεία!
Παράθεση από: marmo στις Μαΐου 27, 2008, 03:11:04 pmΜήπως έχει ακούσει κανείς για αλλαγές στον τρόπο ανάθεσης της πρόσθετης;Γιατί πρέπει να μπει και ένα τέλος στις αδικίες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα... και φυσικά αναφέρομαι στις "σιωπηλές" συμφωνίες που κάνουν οι δευτεροβάθμιες με τους διευθυντές των σχολείων και τα πολιτικά γραφεία!marmo,απ'το στόμα σου...και στου Θεού το αυτί!!!Η κατάσταση έχει καταντήσει γελοία...
Σήμερα ο διευθυντής θυμήθηκε ότι είχα αντιδράσει πέρσι και μου έκανε "σκηνικό"...Όταν τον πίεσα να μου εξηγήσει με ποιά κριτήρια κάποιος προηγείται έναντι κάποιου άλλου απέφευγε να μου απαντήσει και στο τέλος μου είπε κατά λέξη: "δεν υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια..είναι θέμα αξιολόγησης δικής μου και των αξιολογητών" Είπαμε αρκετά αλλά νομίζω ότι η συγκεκριμένη φράση του τα λέει όλα...
Δεν είναι ακριβώς όπως τα λέτε, συνάδελφοι, όσον αφορά την επιλογή καθηγητών για την ΠΔΣ, ή τουλάχιστον δεν είναι παντού έτσι. Είμαι χρόνια Σχεδιαστής και μου έχουν τύχει καθηγητές που επιλέχθηκαν με όλα τα κοινωνικά και τυπικά κριτήρια να το κλείσουν το τμήμα στο άψε σβήσε. Εφέτος πήραμε συνάδελφο με αρκετά χρόνια πτυχίο και δυο παιδιά, έ το τμήμα δεν κράτησε πάνω από 15 ημέρες. Οι μαθητές έχουν άποψη και λόγο στην επιλογή, πολλές φορές ζητούν συγκεκριμένο καθηγητή, είτε μόνιμο είτε ωρομίσθιο. Είμαστε μικρό μέρος και όλοι ξέρουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Πιέσεις λίγες υπάρχουν αλλά τις παρακάμπτουμε με αόριστες υποσχέσεις για μελλοντικά τμήματα. Και τέλος πάντων είναι το μόνο κομμάτι της εκπαίδευσης όπου μπορεί -στο μέτρο του δυνατού- να διαλεχτεί ο καλύτερος για αυτόν τον ταλαίπωρο θεσμό...
Και τέλος πάντων είναι το μόνο κομμάτι της εκπαίδευσης όπου μπορεί -στο μέτρο του δυνατού- να διαλεχτεί ο καλύτερος για αυτόν τον ταλαίπωρο θεσμό...
Όταν ο διευθυντής λαδώνεται για να δώσει ώρες(και η ταρίφα είναι μεγάλη);Εδώ έτσι γίνεται...