0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν της φανούν πολλά, ας κάτσει να την κάνεις μόνη της. Αμάν πια με όλους αυτούς που νομίζουν ότι δουλεύουμε τζαμπα. Λες και δεν έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε με το χρόνο μας....
G3 & Oπλοπολυβολα εξωφρενικο θα μου πεις να ζητανε να γραφουμε τις εργασιες των μαθητων εμεις!Σημερα ομως, με πλησιασε η μαμα μιας μαθητριας β'γυμνασιου της Ραλλειου στον Πειραια, την οπια μαθητρια συμβαινει να τη βοηθαω που και που σε καποιες ασκησεις, γλωσσικες κυριως, και μου ειπε:" κυριε Μαρκο, σεις που εχετε παει στρατο και σιγουρα θα ξερετε, ....εβαλαν ως εργασια στα παιδια να ζωγραφισουν την ασπιδα του Αχιλλεα, μηπως θα μπορουσατε να τη ζωγραφισετε εσεις και οσο κανει (οχι η ασπιδα, αλλα ο κοπος μου) θα σας την πληρωσουμε.κυρια μου, απανταω εγω, ναι βεβαια εχω παει στρατο, αλλα υπηρετησα στα τελη του 20 αι. οχι κατα την μυκηναικη ή γεωμετρικη εποχη!αν θελετε, επομενως, να σας ζωγραφισω ενα G3 ή ενα οπλοπολυβολο ευχαριστως. (ξερω να το λυνω και να το συναρμολογω επισης)υπαρχουν και χειροτερα λοιπον, γιατι μια εργασια πανω σε ενα μυθιστορημα απαιτει πολλες ενεργειες και διαδικασιες νοητικες, αλλα η ζωγραφικη θελει και ταλεντο......
G3 & Oπλοπολυβολα και οσο κανει (οχι η ασπιδα, αλλα ο κοπος μου) θα σας την πληρωσουμε.
Παράθεση από: gringa στις Φεβρουαρίου 22, 2010, 11:46:41 pmΑν της φανούν πολλά, ας κάτσει να την κάνεις μόνη της. Αμάν πια με όλους αυτούς που νομίζουν ότι δουλεύουμε τζαμπα. Λες και δεν έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε με το χρόνο μας.... Δυστυχώς, η ανεργία μας δεν κρύβεται...