0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
silvi μου, ασε τις αβρότητες και πιασε τον στα μπινελίκια να δεις για πότε θα στρωσει τον πισινό του κατω! Αντε γιατι εχουμε και νευρα πες του....κοιτα, φτανεις στο σπιτι, κτυπας τη πόρτα, μπαινεις μεσα, τον αρπας απ τ' αφτι και τον σερνεις ως τη καρεκλα. Ως εδω ηταν, του λες, τέρμα, αυτα που ηξερες θα τα ξεχασεις....
χαχαχαχ του τραβα και ένα κεφαλοκλείδωμα -κλωτσομπούνι και μαστιγώνοντας τον ,τον βάζει να κάνει χρονικές αντικαταστάσεις χαχαχαχαα
παιδια εχω και εγω μια μαθητρια με παρομοια "συμπτωματα ". το κακο ειναι πως το δικο μου ειναι Γ λυκειου και το προετοιμαζω για πανελληνιες. δεν ειναι τοσο το οτι ειναι τεμπελα, οσο το οτι αμα δεν την στρωσω την ωρα που κανουμε μαθημα οι 2 μας να μαθει πχ την μεταφραση εκεινη τη στιγμη, ε την επομενη φορα που θα εχουμε αρχαια θα την εχει μαθει μιση και κακομοιρικη.με αυτον τον τροπο της διαρκους πιεσης καταφερα τουλαχιστον στο διαγωνισμα της στο σχολειο στην "Πολιτεια" να γραψει ενα 18,5. Αλλα και παλι, αφιερωνω πολυ χρονο για να γινει ολο αυτο, τον οποιο χρονο θα μπορουσα να ειχα εκμεταλλευτει και να προχωρουσα την υλη με ταχυτερους ρυθμους για να μας μεινει χρονος για περισσοτερες επαναληψεις.δεν ξερω τι αλλο να κανω,γιατι αισθανομαι πως την ευθυνη για αυτο το παιδι και το πως θα παει στις πανελληνιες την εχω αποκλειστικα εγω και το εχω παρει πολυ πατριωτικα το θεμα. απο την αλλη αν δεν στρωθει να διαβασει περισσοτερο και απο μονη της αυτα που της βαζω δεν γινεται δουλ το ωραιο ειναι πως καθε φορα που της τονιζω πως δεν εχουμε χρονο για χασιμο, πως 2-3 μηνες εμειναν και δινει, συμφωνει μαζι μου και επαυξανει!!!! αλλα στην πραξη...μισες δουλειες κανει οσον αφορα τον χρονο που πρεπει να αφιερωσει απο μονη της στο διαβασμα..
Νεφελη σε καταλαβαινω απολυτα .. Εδω εγω αγχωθηκα με γυμνασιο.. φανταζομαι εσυ που εχεις Γ λυκειου... Παντως ,απ οτι λες ,μου φαινεται οτι προσπαθεις και με το παραπανω για τη βελτιωση της επιδοσης της..Απο κει περα εξαρταται και απο την μαθητρια σου - που δεν ειναι και μικρουλα, γνωριζει φανταζομαι και απο μονη της οτι πρεπει να αλλαξει συμπεριφορα-
....... θελει να περασει φιλολογια (οκ, ας μην το κρινω..).. και την εβαλα να σκεφτει πως αυτα που τωρα μαθαινει θα κληθει μεθαυριο να τα διδαξει η ιδια σε μαθητες, εφοσον θελει να γινει φιλολογος..ισως να επαναπαυεται στο γεγονος πως την πιεζω και τα μαθαινουμε μαζι εκεινη την στιγμη?αλλα το κανω γιατι ξερω πως αν της τα αφησω ολα για το σπιτι θα μου κανει μισες δουλειες και αποτελεσμα μηδεν!!!
εμ ..μάλλον δεν το έχει πάρει στα σοβαρά τ όλο θέμα....πώς της κάνεις μάθημα τύπου μελέτη σε ύλη πανελληνίων;;γιατί δεν τη βάζεις να γράψει ένα κριτήριο προηγούμενων ετών να δει αν μπορεί να γράψει πάνω από 10 μπας και ταρακουνηθεί ....στους γονεις επίσης, αν βρεις ευκαιρία, να μιλήσεις μη γράψει κανα 9 αρι στην καλύτερη και το χρεωθείς εσύ