0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας παιδιά,πρόκειται να αναλάβω ένα ιδιαίτερο Έκθεσης Γ Γυμνασίου. Θα κάνουμε μιάμιση ώρα την εβδομάδα. Το παιδί πάει σε ιδιωτικό σχολείο και ενώ είναι πολύ καλή μαθήτρια στην Έκθεση έχει 15. Το πρόγραμμά της είναι φοβερά φορτωμένο με ξένες γλώσσες και κάθε μέρα διαβάζει ως τις 1-2 τη νύχτα. Κοιμάται λίγο. Οι γονείς της είναι πολύ απαιτητικοί όπως και το σχολείο. Οι εκθέσεις της δε μου φανηκαν για 15. Εγώ θα τις βαθμολογούσα άνετα με ένα 17. Ούτε πρόβλημα στο λόγο έχει, ούτε στο λεξιλόγιο. Ενώ έχω διδάξει και άλλες φορές Έκθεση στη Γ' Γυμνασίου, αυτή τη φορά έχω αγχωθεί γιατί δεν ξέρω πώς μπορώ να τη βοηθήσω να φτάσει το 18-19. Στο ιδιωτικό τους δίνουν πολύ καλές σημειώσεις και από ότι είδα κάνουν πολύ καλή δουλειά. Τί παραπάνω να της κάνω για να βελτιωθεί;
Εννοείς πώς να αναπτύσσει σωστά την παράγραφο και την έκθεση;Τα λίγα εκφραστικά λάθη που κάνει πώς θα μπορούσα να τη βοηθήσω να τα βελτιώσει;Χρησιμοποιώ Καλαβρουζιώτου (Σαββάλα). Θα ήταν καλή ιδέα να της δίνω επιπλέον κείμενα ή άρθρα πιο ανεβασμένης δυσκολίας; Κι αν ναι, από πού θα μπορούσα να αντλήσω υλικό;ευχαριστώ πολύ