0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι σκοποί του ιδιαίτερου είναι οι εξής : 1ον να βγάλεις κανα φράγκο.Και φυσικά θα πάρεις και λύκειο.Άμα δε βουτήξεις στα βαθιά,κολύμπι δε μαθαίνεις.Τώρα το πως θα οργανώσεις το μάθημα,εξαρτάται από το παιδί που έχεις στα χέρια σου και τη χρονική στιγμή που ξεκινάς τα μαθήματα.Τι θέλω να πω : άμα σου έρθει κανένα γατόνι από την αρχή της χρονιάς όλα καλά,κάνεις ότι θέλεις. άμα όμως σου έρθει κανένα τούβλο μια βδομάδα πριν το διαγώνισμα.................πάρε υπογλώσσια και ξεκίνα.
Νίκη πολύ καλά κάνεις!Τα μαθήματα θα σε βοηθήσουν αρκετά και στο διαγωνισμό...Σχετικά με τις τάξεις θα σου πρότεινα σίγουρα να μην ασχοληθείς με Γ Λυκείου γιατί είναι πολύ πιο απαιτητική ως τάξη...Κατά τη γνώμη μου ανάλογα βέβαια με το χρόνο που μπορείς να διαθέσεις στα ιδιαίτερα, μπορείς να ανταποκριθείς ακόμα και στα μαθήματα της
Σπάνια ο αετός στο Γυμνάσιο θα ψάξει για ιδιαίτερο.Δεν το χρειάζεται κιόλας.Το πιο συχνό (στα Μαθηματικά τουλάχιστον) είναι να σου ζητήσει μάθημα αυτός που δεν έχει καταλάβει τίποτα (και δεν έχει διαβάσει και τίποτα) και πολλές φορές αφού πάρει βαθμούς για Α' 3μηνο για να τον στριμώξουν οι γονείς.Γι'αυτό ποτέ δεν έκανα μαθήματα στο Γυμνάσιο (πλην της ξαδέρφης μου)Αντίθετα,
Αγάπη, συμφωνώ. Σίγουρα οι τιμές προσαρμόζονται με βάση τις ώρες. Στο πακετάκι, καλό είναι να βάζουμε και κανένα δώρο? Κανένα διαγώνισμα στο σπίτι (δωρεάν) ή λίγη παραπάνω ώρα (χωρίς χρέωση).