0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το Ημερολόγιο Καταστρώματος το βρήκατε;;;
Ένα από τα καλά της ειδίκευσης ΜΝΕΣ, είναι ότι εξαιτίας του πτυχιακού μαθήματος ,αναγκαστικά όλα αυτά τα βιβλία (και ακόμη περισσότερα...) τα έχουμε στη βιβλιοθήκη μας.Όσοι είστε από Θεσσαλονίκη, για κάντε κάποιο πρωινό μια βόλτα από το Σπουδαστήριο ΜΝΕΣ, στο 2ο όροφο της νέας Φιλοσοφικής. Εκεί θα βρείτε τα πάντα και μάλιστα συγκεντρωμένα. Επίσης (δε ξέρω αν ισχύει ακόμη) ,μπορείτε να φωτοτυπήσετε ό,τι θέλετε, αφήνονοντας βέβαια την ταυτότητά σας.Παράθεσητο Ημερολόγιο Καταστρώματος το βρήκατε;;;Υπάρχει μια πολύ καλή έκδοση, αλλά δε θυμάμαι την ακριβή ονομασία της. Από βδομάδα που θα μαι πάλι Θεσ/νικη, θα κάνω δημοσίευση. (Εκτός και αν με προλάβει κανας φίλος/η μέχρι τότε )Rica μην άγχεσαι..
Επίσης, το Διατί η μηλιά δεν έγινε μηλέα γνωρίζει κανείς πού θα το βρούμε;
Παράθεση από: rica στις Αυγούστου 30, 2006, 06:40:13 pmΕπίσης, το Διατί η μηλιά δεν έγινε μηλέα γνωρίζει κανείς πού θα το βρούμε;to brhka ston bibliorithmo(theesaloniki)., ena mikro bibliaraki, mallon eidika gia ton ASEP !!!
Παράθεση από: greco στις Αυγούστου 31, 2006, 12:30:29 pmΠαράθεση από: rica στις Αυγούστου 30, 2006, 06:40:13 pmΕπίσης, το Διατί η μηλιά δεν έγινε μηλέα γνωρίζει κανείς πού θα το βρούμε;to brhka ston bibliorithmo(theesaloniki)., ena mikro bibliaraki, mallon eidika gia ton ASEP !!!Θα μπορούσες να μας δώσεις κάποιες επιπλέον πληροφορίες για την έκδοση, επιμέλεια, κλπ;
Ερώτηση κρίσεως: το Ημερολόγιο Καταστρώματος το βρήκατε;;;Έχω φάει ατέλειωτες ώρες στο internet να ψάχνω και να νεύρα μου είναι σε κατάταση εκτάκτου ανάγκης. Μήπως είναι μέσα σε κάποια συλλογή με άλλο τίτλο;