Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: knaison στις Φεβρουάριος 20, 2008, 01:09:09 πμΚαλησπέρα και σε σένα. Δεν καταλαβαίνω το ειρωνικό σου ύφος ως προς μαθήματα που διδάσκω στην ΠΔΣ και στο σχολείο. Στην ΠΔΣ κάνω 2 μαθήματα και όχι ένα. Διδάσκω Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (2 ώρες) και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (2ώρες). Το κατάλαβες ? Επίσης επειδή ειρωνεύεσαι την ειδικότητά μου από ότι βλέπω είσαι ΠΕ20 δηλαδή ΤΕΙ Πληροφορικής. Το μεγαλύτερο λάθος του ΥΠΕΠΘ ήταν που έβαλε εσάς τους ΤΕΙτζήδες στην εκπαίδευση και σας έκανε ΠΕ. (Για να μη γράψω για το επίπεδο ΑΣΟΕΕ, ΠΑΠΕΙ, ΕΚΠΑ και ΕΜΠ σε σχέση με το επίπεδο των ΤΕΙ). Άλλωστε η διαφορά φαίνεται και από αυτά που γράφεις εδώ μέσα.Και έρχεστε κάτι ΤΕΙ και κάνετε ΠΔΣ στους μαθητές μας μόνο και μόνο για να πάρετε μόρια και τίποτα άλλο χωρίς ίχνος υπευθυνότητας.Τέλος να σου ξεκαθαρίσω ότι με ΤΕΙτζηδες και ΔΕ δεν νοιώθω συνάδελφος.Δεν ειρωνεύομαι την ειδικότητα σου αλλά εσένα γι'αυτά που γράφεις έτσι όπως τα γράφειςΠαράθεση από: knaison στις Φεβρουάριος 20, 2008, 01:09:09 πμΆλλωστε η διαφορά φαίνεται και από αυτά που γράφεις εδώ μέσα.Και έρχεστε κάτι ΤΕΙ και κάνετε ΠΔΣ στους μαθητές μας μόνο και μόνο για να πάρετε μόρια και τίποτα άλλο χωρίς ίχνος υπευθυνότητας.Και για να σου θυμίσω τι έγραφες το 2006: Παράθεση από: knaison στις Νοέμβριος 18, 2006, 07:55:39 μμcool11 (φίλε Κώστα ο Ηλίας είμαι) , οι τύποι εδώ μέσα όσο και να τους εξηγείς κάποια πράγματα δεν τα καταλαβαίνουν.Εγώ δεν μπορώ γιατί επιτρέπουν στους μόνιμους εκπαιδευτικούς να κάνουν ΠΔΣ και όχι στους λοιπούς Δημοσίους Υπαλλήλους.Κατά τα άλλα τα φιλολογάκια τα πειράξανε οι τόνοι και το πως γράφουμε.Όσο για τα ΣΔΕ φίλε Κώστα ξέχνα τα και αυτά κηδεία ... ΠαράθεσηΕίμαι Δημόσιος Υπάλληλος και βρήκα κάτι ώρες ΠΔΣ.Από την Δ/βαθμια μου είπαν ότι δεν μπορώ να τις πάρω γιατί είμαι υπάλληλος του ΔημοσίουΙσχύει κάτι τέτοιο ?όπως λέει και το τραγούδι "βρήκα το κλειδί στην πόρτα σου επάνω" Τέλος είμαι απόφοιτη ΤΕΙ Βιομηχανικής Πληροφορικής (Καβάλας) και το λέω ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΑΡΩΝΩ και ευχαριστώ το θέο που με αξίωσε να εισαχθώ και να αποφοιτήσω από τη συγκεκριμένη σχολή! Ταλαιπωρήθηκα αλλά τώρα βλέπω ότι άξιζε τον κόπο
Καλησπέρα και σε σένα. Δεν καταλαβαίνω το ειρωνικό σου ύφος ως προς μαθήματα που διδάσκω στην ΠΔΣ και στο σχολείο. Στην ΠΔΣ κάνω 2 μαθήματα και όχι ένα. Διδάσκω Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (2 ώρες) και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (2ώρες). Το κατάλαβες ? Επίσης επειδή ειρωνεύεσαι την ειδικότητά μου από ότι βλέπω είσαι ΠΕ20 δηλαδή ΤΕΙ Πληροφορικής. Το μεγαλύτερο λάθος του ΥΠΕΠΘ ήταν που έβαλε εσάς τους ΤΕΙτζήδες στην εκπαίδευση και σας έκανε ΠΕ. (Για να μη γράψω για το επίπεδο ΑΣΟΕΕ, ΠΑΠΕΙ, ΕΚΠΑ και ΕΜΠ σε σχέση με το επίπεδο των ΤΕΙ). Άλλωστε η διαφορά φαίνεται και από αυτά που γράφεις εδώ μέσα.Και έρχεστε κάτι ΤΕΙ και κάνετε ΠΔΣ στους μαθητές μας μόνο και μόνο για να πάρετε μόρια και τίποτα άλλο χωρίς ίχνος υπευθυνότητας.Τέλος να σου ξεκαθαρίσω ότι με ΤΕΙτζηδες και ΔΕ δεν νοιώθω συνάδελφος.
Άλλωστε η διαφορά φαίνεται και από αυτά που γράφεις εδώ μέσα.Και έρχεστε κάτι ΤΕΙ και κάνετε ΠΔΣ στους μαθητές μας μόνο και μόνο για να πάρετε μόρια και τίποτα άλλο χωρίς ίχνος υπευθυνότητας.
cool11 (φίλε Κώστα ο Ηλίας είμαι) , οι τύποι εδώ μέσα όσο και να τους εξηγείς κάποια πράγματα δεν τα καταλαβαίνουν.Εγώ δεν μπορώ γιατί επιτρέπουν στους μόνιμους εκπαιδευτικούς να κάνουν ΠΔΣ και όχι στους λοιπούς Δημοσίους Υπαλλήλους.Κατά τα άλλα τα φιλολογάκια τα πειράξανε οι τόνοι και το πως γράφουμε.Όσο για τα ΣΔΕ φίλε Κώστα ξέχνα τα και αυτά κηδεία ...
Είμαι Δημόσιος Υπάλληλος και βρήκα κάτι ώρες ΠΔΣ.Από την Δ/βαθμια μου είπαν ότι δεν μπορώ να τις πάρω γιατί είμαι υπάλληλος του ΔημοσίουΙσχύει κάτι τέτοιο ?
Μισό λεπτάκι, γιατί τώρα τα έχασα λίγο. Πρώην δημόσιος υπάλληλος σε άλλο υπουργείο, έχει τελειώσει ΑΣΠΑΙΤΕ ενώ άλλοι προσπαθούν χρόνια να μπουν, μόνιμος πλέον, με 4 ώρες ΠΔΣ ΚΑΙ 10 ώρες διδασκαλίας σε ΤΕΙ?!?!?!?!?! *blinks* Κι εδώ κάποιοι προσπαθούν να πάρουν ένα 2ωράκι ΠΔΣ και άμα το πάρουν λένε και ευχαριστώ... Κάτι βρωμάει πολύ στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. ΥΓ. Και σε παρακαλώ, knaison, μην ξαναπείς ότι βλέπουμε την ΠΔΣ σαν μόρια, γιατί έτσι προσβάλεις πάρα πολύ κόσμο που αγαπάει πολύ αυτό που κάνει.
Ευχαριστώ elarnna για την παρέμβαση!Knaison έχεις πολύ πλάκα! Κατακρίνεις το επίπεδο των ΤΕΙ όταν ΕΣΥ ο ίδιος κάνεις μάθημα σε αυτά.Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω γιατί το επίπεδο έχει πέσει στα Τεχνολογικά Εκπαιδευτκά Ιδρύματα οπώς λες κι εσύ!
ΔΙΑΙΡΕΙΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ 87,5
Στην ενισχυτική παίρνουν ωρομίσθιους από τον πίνακα και όχι κουτουρού όπως στην ΠΔΣ.