Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε κάποια σχολεία (κυρίως επαρχίας), παρότι οι διευθυντές ζήτησαν καινούριους, η δευτεροβάθμια δεν έστειλε.
ο λόγος των διευθυντών περνάει στον προϊστάμενο.
Έλεος άνθρωποι! Συγνώμη, anneta μου, αν σε παραξενεύει, αλλά ακριβώς επειδή φέτος συνέβη η σχιζοφρένεια να κληθούν πρώτα οι ΠΔΣιτες και μετά οι ωρομίσθιοι και να μπει το πλαφόν των 11 ωρών, υπήρξαν σχολεία στα οποία παρατηρήθηκαν μαζικές παραιτήσεις ΠΔΣιτών, κυρίως στην επαρχία. Και υπάρχουν σχολεία, στα οποία ενώ το σχολείο ζητούσε ΠΔΣιτη, η δευτεροβάθμια απάντησε "
Είσαι μόνιμος,τα μόρια δηλαδή δεν τα χρειάζεσαι.Τι θέλεις κι εσύ και μπλέκεις με τη ΠΔΣ Δουλειά έχεις, άσε να πάρει καμά ώρα και κανένας άλλος ταλαίπωρος που ζητάει ακόμα χαρτζιλίκια.ΥΓ: Δεν ήξερα ότι οι διευθυντές των σχολείων ορίζουν ποιος θα κάνει ΠΔΣ???
Παράθεση από: knaison στις Φεβρουαρίου 18, 2008, 10:23:55 pmΣυνάδελφοι καλησπέρα.Καλή σου μέρα συνάδελφε Παράθεση από: knaison στις Φεβρουαρίου 18, 2008, 10:23:55 pmΕίμαι μόνιμος και έχω πάρει 4 ωρες ΠΔΣ στο σχολείο που διδάσκω επειδή μου το ζήτησαν 4 παιδάκια της τάξης μου τα οποία δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε φροντιστήριο. Για 4 παιδάκια δεν μπορείς να παίρνεις 4 ώρες ΠΔΣ για το 2ώρο(πρωινό) μάθημα της "Δοιήκησης Επιχειρήσεως" ! **Παράθεση από: knaison στις Φεβρουαρίου 18, 2008, 10:23:55 pmΉθελα να σας ρωτήσω μήπως γνωρίζετε πόσο είναι το ωρομίσθιο? Μου είπανε ότι οι κρατήσεις στους μονίμους είναι πολύ μεγάλες και θέλω να υπολογίσω αν με συμφέρει να τα δηλώσω του χρόνου. Α δεν ξέρεις; Ε τότε τι σόι οικονομολόγος είσαι; Μ'αρέσει που λες ότι σου -είπανε-!Παράθεση από: knaison στις Φεβρουαρίου 18, 2008, 10:23:55 pmΤα φράγκα δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα αλλά αν με συμφέρει να τα δηλώσω ή όχι. Εγώ λέω να ρωτήσεις αυτόν που σου έδωσε τις ώρες ΠΔΣ καλύτεραΠαράθεση από: knaison στις Φεβρουαρίου 18, 2008, 10:23:55 pmΗ μεγαλύτερη ικανοποίηση για μένα θα είναι να πάνε τα παιδιά καλά στις πανελλαδικές γιατί έχουμε κάνει πολύ δουλειά .Ναι, και θα είναι μεγάλη αποτυχία αν δεν γράψουν "Αρχές οργάνωσης..."(** το 2000 που πήγαινα εγώ ΄Γ λυκείου αυτό το μάθημα έιχα, αν τώρα έχουν προστεθεί κι 'αλλα μαθήματα που μπορεί να διδάξει ένας ΠΕ09 διορθώστε με, να αναιρέσω αυτό που είπα παραπάνω)
Συνάδελφοι καλησπέρα.
Είμαι μόνιμος και έχω πάρει 4 ωρες ΠΔΣ στο σχολείο που διδάσκω επειδή μου το ζήτησαν 4 παιδάκια της τάξης μου τα οποία δεν έχουν τη δυνατότητα να πάνε φροντιστήριο.
Ήθελα να σας ρωτήσω μήπως γνωρίζετε πόσο είναι το ωρομίσθιο? Μου είπανε ότι οι κρατήσεις στους μονίμους είναι πολύ μεγάλες και θέλω να υπολογίσω αν με συμφέρει να τα δηλώσω του χρόνου.
Τα φράγκα δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα αλλά αν με συμφέρει να τα δηλώσω ή όχι.
Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για μένα θα είναι να πάνε τα παιδιά καλά στις πανελλαδικές γιατί έχουμε κάνει πολύ δουλειά .
Για εμάς είναι 12.03 μεικτά για τους μόνιμους νομίζω ότι είναι γύρω στα 15 καθαρά.Είναι περίεργο που με 4 παιδιά κρατάει τμήμα..........
Καλησπέρα και σε σένα. Δεν καταλαβαίνω το ειρωνικό σου ύφος ως προς μαθήματα που διδάσκω στην ΠΔΣ και στο σχολείο. Στην ΠΔΣ κάνω 2 μαθήματα και όχι ένα. Διδάσκω Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (2 ώρες) και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (2ώρες). Το κατάλαβες ? Επίσης επειδή ειρωνεύεσαι την ειδικότητά μου από ότι βλέπω είσαι ΠΕ20 δηλαδή ΤΕΙ Πληροφορικής. Το μεγαλύτερο λάθος του ΥΠΕΠΘ ήταν που έβαλε εσάς τους ΤΕΙτζήδες στην εκπαίδευση και σας έκανε ΠΕ. (Για να μη γράψω για το επίπεδο ΑΣΟΕΕ, ΠΑΠΕΙ, ΕΚΠΑ και ΕΜΠ σε σχέση με το επίπεδο των ΤΕΙ). Άλλωστε η διαφορά φαίνεται και από αυτά που γράφεις εδώ μέσα.Και έρχεστε κάτι ΤΕΙ και κάνετε ΠΔΣ στους μαθητές μας μόνο και μόνο για να πάρετε μόρια και τίποτα άλλο χωρίς ίχνος υπευθυνότητας.Τέλος να σου ξεκαθαρίσω ότι με ΤΕΙτζηδες και ΔΕ δεν νοιώθω συνάδελφος.
Άλλωστε η διαφορά φαίνεται και από αυτά που γράφεις εδώ μέσα.Και έρχεστε κάτι ΤΕΙ και κάνετε ΠΔΣ στους μαθητές μας μόνο και μόνο για να πάρετε μόρια και τίποτα άλλο χωρίς ίχνος υπευθυνότητας.
cool11 (φίλε Κώστα ο Ηλίας είμαι) , οι τύποι εδώ μέσα όσο και να τους εξηγείς κάποια πράγματα δεν τα καταλαβαίνουν.Εγώ δεν μπορώ γιατί επιτρέπουν στους μόνιμους εκπαιδευτικούς να κάνουν ΠΔΣ και όχι στους λοιπούς Δημοσίους Υπαλλήλους.Κατά τα άλλα τα φιλολογάκια τα πειράξανε οι τόνοι και το πως γράφουμε.Όσο για τα ΣΔΕ φίλε Κώστα ξέχνα τα και αυτά κηδεία ...
Είμαι Δημόσιος Υπάλληλος και βρήκα κάτι ώρες ΠΔΣ.Από την Δ/βαθμια μου είπαν ότι δεν μπορώ να τις πάρω γιατί είμαι υπάλληλος του ΔημοσίουΙσχύει κάτι τέτοιο ?