Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γεια σας ειμαι καινουρια κ ηθελα να ρωτησω για την ΠΔΣ. τι μορια παιρνεις? εξαρταται με τον αριθμο των ωρων? εισαι σαν ωρομισθια? ειμαι ασχετη με το θεμα .περιμενω βοηθεια σας..ευχαριστω προκαταβολικα.
Μπορει να έχει γραφτεί και χίλιες φορες αυτό,αλλά Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ δεν αφήνει να ψάξουμε λίγο.Αλήθεια πιστεύεις ότι αυτό δεν ερωτήθηκε-απαντηθηκε ποτέ σε ένα φορουμ τόσο μεγαλο και μάλιστα εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος;Μετα έχουμε απαιτήσεις από τους μαθητές νε ενεργουν και να παρακολουθούν
Παράθεση από: vasilis1 στις Οκτώβριος 14, 2008, 02:07:19 μμΜπορει να έχει γραφτεί και χίλιες φορες αυτό,αλλά Η ΤΕΜΠΕΛΙΑ δεν αφήνει να ψάξουμε λίγο.Αλήθεια πιστεύεις ότι αυτό δεν ερωτήθηκε-απαντηθηκε ποτέ σε ένα φορουμ τόσο μεγαλο και μάλιστα εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος;Μετα έχουμε απαιτήσεις από τους μαθητές νε ενεργουν και να παρακολουθούνγιατι να ψαχνει ο ανθρωπος σε 53 σελιδες θεμα αφου μπορει να απαντηθει σε λιγα δευτερολεπτα???
Δεν ξερω τι να σου πω εγω οποιο γνωστο εχω και κανει φροντηστηριο ειτε παραιτηθηκε ειτε δεν του κολανε ενσημα. Απο την αλλη υπογραφουμε και υπευθυνη δηλωση οτι δεν εργαζομαστε σε φροντηστηριο συζητα το με τον συντονιστη σου ισως σου προτεινει κατι