Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι αιτήσεις για ΠΔΣ ήταν μέσα στις ίδιες προθεσμίες με τις αιτήσεις αναπληρωτών και ωρομισθίων. Κάποιες φορές βγαίνει ανακοίνωση για συμπληρωματικές αιτήσεις και το Σεπτέμβρη αλλά φέτος δε βγήκε.Δεν κάνουν όλες οι ειδικότητες ΠΔΣ ( πχ δεν κάνουν οι γυμναστές..)Οι ΠΕ06 γνωρίζω ότι κάνουν και συγκεκριμένα διδάσκουν αγγλικά σε όσους το δηλώνουν ως ειδικό μάθημα στη Γ'Λυκείου.
Παιδιά.. να σας πω μια υποψία που έχω και μακάρι να βγω ψεύτρα.. Ότι αν δεν οριστούν οι νέοι διευθυντές στα σχολεία η ΠΔΣ ΔΕΝ πρόκειται ν'αρχίσει.
Απο ότι έχω καταλάβει κάθε Διεύθυνση κάνει οτι θέλει.Εμεις είχαμε έναν Διευθυντή ο οποίος αποφάσιζε μόνος του, το 40% των ωρων τις έδινε πάντα σε νέους για να μπούν στον πίνακα και τις υπόλοιπες αναλογα με το βύσμα του καθενός.
¨Εχω μια απορία Οσοι έχουν φροντιστήριο μπορούν να πάρουν ΠΔΣ? Γιατί ξέρω πολλούς στην περιοχή μου που έχουν κάνει, και όχι μόνο ΠΣΔ αλλά και ωρομίσθειοι. Η αλήθεια είναι ότι ρωτάω γιατι προχθές με πήρανε από τη δευτεροβάθμια τηλ. να με ρωτήσουνε αν με ενδιαφέρει 4 ώρες ΠΔΣ σε ένα σχολείο τονιζοντάς μου βεβαια οτι σε τετοια περιπτωση πρέπει να κλείσω το φροντιστήριο. Τώρα αν μπορεί να ζήσει κανεις με 4 ώρες ΠΔΣ είναι άλλο θέμα....
Κάθε πέρσι και καλύτερα η ΠΔΣ. Τα παιδιά σιγά μη κάτσουν να περιμένουν την εγκύκλιο και τις κρίσεις. Καλό Νοέμβρη...