Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και μετά έχεις να αντιμετωπίσεις και τους ίδιους τους σχεδιαστές που σου λένε ότι σου έδωσαν τμήμα με 7-8 μαθητές και δε μπόρεσες να τα κρατήσεις!Έλεος πια!Εννοείται ότι σε δικούς τους δίνουν τα σίγουρα τμήματα ή ακόμα συντηρούν τμήματα "φαντάσματα" και δεν είναι λίγες οι φορές που βάζουν από μόνοι τους υπογραφές για τα παιδιά! Λίγο πολύ νομίζω ότι αυτά είναι γνωστά σε όλους μας!
υπηρχε τμημα ΠΔΣ με τρια παιδια που λειτουργησε ολη τη χρονια κανονικα με την ανοχη της διευθυνσης. οσο για υπογραφες καταλαβαινεις ποιοι υπεγραφαν....
Να φανταστεις, οταν μου το ειπε ο σχεδιαστης νομιζα οτι ηταν μεμονωμενη περιπτωση... τωρα ειναι που μαθαινω οτι γινεται κι απο αλλους σχεδιαστες. Πραγματικα, πολυ ριψοκινδυνο μου φαινεται.
Καλησπέρα!Είμαι καινούργια στο forum και πολύ χαρούμενη που το ανακάλυψα!Αναφέρω λοιπόν ότι αυτήν την εβδομάδα ξεκινάω Π.Δ.Σ. για πρώτη φορά...φανταστείτε ...και είμαι απόφοιτη του 1997.Δεν πειράζει όμως, σημασία έχει που έγινε η αρχή.Είμαι ΠΕ0401 και μιλάω για περιοχή
Καλησπέρα. Καλά και άγια όσα γράφετε για την ΠΔΣ. Κανείς όμως δεν αναφέρει πώς πηρε τις ώρες που πήρε. Το λέω αυτό, γιατί είχα μιλήσει με κάποιο πρόσωπο μέσα στα πράγματα, ο οποίος μου είπε ευθέως ότι χρειάζεται πολιτικό μέσο. Νομίζω ότι αυτή είναι η ουσία της ΠΔΣ.