Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά sos, είπαν σε φίλη μου από τη διεύθυνση για 4 ώρες σε ΠΔΣ. Στο σχολείο που πήγε έκανε ένα δίωρο μάθημα και ο σχεδιαστής της είπε να δούμε και αν και μπορεί για τις άλλες δύο . Τι συμβαίνει??? πήραν καποιοι άλλοι τις ώρες της? δεν υποτίθεται ότι έγιναν πρώτα τα τμήματα και η διεύθυνση έστειλε ανάλογους εκπαιδευτικούς. Της είπα να βάλει τις φωνές και να πει του σχεδιαστη να μιλήσει με τη διεύθυνση. Έκανα καλά? ποιά είναι η γνώμη σας? η κοπέλα έχει παρατησει άλλη δουλειά από πολύ μακριά γι' αυτές τις ώρες
Παράθεση από: blueswire στις Νοεμβρίου 30, 2007, 05:16:48 pmΠαιδιά sos, είπαν σε φίλη μου από τη διεύθυνση για 4 ώρες σε ΠΔΣ. Στο σχολείο που πήγε έκανε ένα δίωρο μάθημα και ο σχεδιαστής της είπε να δούμε και αν και μπορεί για τις άλλες δύο . Τι συμβαίνει??? πήραν καποιοι άλλοι τις ώρες της? δεν υποτίθεται ότι έγιναν πρώτα τα τμήματα και η διεύθυνση έστειλε ανάλογους εκπαιδευτικούς. Της είπα να βάλει τις φωνές και να πει του σχεδιαστη να μιλήσει με τη διεύθυνση. Έκανα καλά? ποιά είναι η γνώμη σας? η κοπέλα έχει παρατησει άλλη δουλειά από πολύ μακριά γι' αυτές τις ώρες Θα σου πω τι συνέβη στο δικό μου σχολείο. Χθες κατά την διάρκεια του μαθήματος που δίδασκα, μπήκε ο λυκειάρχης για να επιβεβαιώσει τον αριθμό των μαθητών που είχαν δηλώσει ότι θα παρακολουθήσουν ΠΔΣ στα αρχαία. Όλα τα παιδιά του τμηματος που είχαν δηλώσει, είπαν ότι δεν θέλουν τελικά να παρακολουθήσουν γιατί η νέα φιλόλογος που τους ανέλαβε (ωρομίσθια κι αυτή η κοπέλα) τους τα εξηγεί πολύ καλά και δεν χρειάζονται επιπλέον μάθημα. Έκπληκτος ο διευθυντής τους είπε: "
Παράθεση από: utenar στις Νοεμβρίου 26, 2007, 04:58:02 pmΜολις με καλεσαν απο σχολειο της
Μολις με καλεσαν απο σχολειο της
Στην Ιστορία κατεύθυνσης είναι μόνο μια μαθήτρια απόφοιτη, γι' αυτό κι έχω πρωϊνό μάθημα γι' αυτό και δε βρίσκαμε άδεια αίθουσα, ενώ στην Έκθεση είναι τρία παιδιά (δυο απόφοιτοι κι ένας μαθητής). Τα παιδιά έμειναν πολύ ευχαριστημένα από το πρώτο μάθημα, μάλιστα η μαθήτρια ρώτησε μήπως μπορούμε ν' αλλάξουμε την ώρα της ιστορίας για να παρακολουθήσει κι αυτή. Τα τμήματα των αποφοίτων είναι επισφαλή (ελπίζω να μην μου τα έδωσαν επίτηδες), γιατί μπορεί να τα παρατήσουν.
Παράθεση από: rozy4 στις Νοεμβρίου 28, 2007, 08:54:26 pmΠαράθεση από: utenar στις Νοεμβρίου 26, 2007, 04:58:02 pmΜολις με καλεσαν απο σχολειο της