Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλω να ρωτήσω, αυτό είναι νόμιμο; Δηλ. ισχύει και για την ΠΔΣ ό,τι και για τους ωρομίσθιους; Δηλ η αίτηση ισχύει για όλη την περιφέρεια ή μόνο για τη β/θμια στην οποία έκανες την αίτηση; ..
Για την Αθήνα το καταλαβαίνω. Για άλλους νομούς όμως; Δηλ μπορεί να πάρει ΠΔΣ στην Αιτ/νία κάποιος που έχει κάνει αίτηση στη β/θμια της Αχαϊας; Είναι στην ίδια περιφέρεια αλλά διαφορετικοί νομοί. Ξέρω ότι ως ωρομίσθιος στο κανονικό πρόγραμμα μπορεί να δουλέψει, ισχύει όμως το ίδιο και στην ΠΔΣ;
Για την Αθήνα το καταλαβαίνω. Για άλλους νομούς όμως; Δηλ μπορεί να πάρει ΠΔΣ στην Αιτ/νία κάποιος που έχει κάνει αίτηση στη β/θμια της Αχαϊας;
παιδια συγνωμη αλαλ οι περισσοτεροι πλαναστε πλανην οικτραν!!!εγω πρωτη φορα φετος πηρα ωρες ΠΔΣχωρις να χρωσταω σε κανενα τιποτε απολυτος .Να σας πω την αληθεια ειχα ακούσει και εγω για την παραφιλλολογια περι διευθυντων και πηγα και βρηκα και διευθυντη ,και με εγραψε κανονικοτατα...Σας πληροφορω χωρις καμια γνωριμια εχω 6 ωρες σε σχολείο..το κακο εναι τοι θελω 50 κμ να παω ,αλλα ειναι δυσπροσιτο και κερδιζω μορια.Και αλλες δυο ωρες που προεκειψαν σε ενα αλλο σχολειο οχι ακι τοσο κοντα.συνολο 8 ωρες..χωρις καμια βοηθεια χωρις καμια γνωριμια..Και παλι πριν απο μια ωρα με πηραν απο αλλο σχολειο ..μακρινο φυσικα...χωρις να γνωριζω κανενα ..βεβαια αρνηθικα διοτι εχω ήδη ώρες...Επισης εχω φίλη φιλλολογο με μεγαλο πολιτικο μεσον που τελικα όχι μονο δεν την πηραν εφετο ΠΔΣ, αλλα δεν μου μιλαει κιολας επειδη εγω χωρις μεσον πηρα αρκετες ωρες.Λοιπον παιδια σταματηστε όλα αυτα περί μέσου,,,,μην χρυσωνετε το χάπι σας...με πολλυ τρεξιμο όλα γίνονται...μην αφήνεστε λέγοντας....ναι σιγα-θελει μεσον-ναι θελει ...για τα περισσοτερα...υπαρχουν όμως και τομεις..που θελει τρεξιμο αλλα δεν ειναι πάντοτε το..μεσον..παραδειγμα εγω...Και χαιρομαι που κανω παραπανω κοπο και τρεξιμο.και ειμαι και μειον ..απο θεμα οδοιπορικων αλλλα αν μη τι αλλο δεν χρωσταω σε κανενα κερ....τα....τιποτα!