Σύνολο ψηφοφόρων: 420
0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
porcupinetree σε φοβήθηκε το μάτι μου! Ρε συ, μας έχεις όλους φακελωμένους;
Στην περίπτωση των μορίων, ότι μαζέψεις, καλό είναι... Άσε που τα μόρια του ΑΣΕΠ ισχύουν μέχρι να γίνει ο επόμενος, και μετά διαιρούνται δια 2. Οπότε, καλύτερα τα μόρια της προϋπηρεσίας που είναι και στάνταρ, και άμα μαζέψεις 6 μήνες (αυτό με την ΠΔΣ βέβαια είναι σχεδόν αδύνατο), μετράνε και στον ΑΣΕΠ. Επίσης, για την ωρομισθία, έχει τεράστια σημασία η Περιφέρεια. Γνωρίζω ανθρώπους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας που ξεσπιτώθηκαν κανονικά, για να πάνε σε δυσπρόσιτα σχολεία στα Δωδεκάνησα για να μαζέψουν μόρια. Υπομονή κι ελπίδα!
Σύμφωνα με την προκήρυξη του προηγούμενου διαγωνισμού αν είχες 6 μήνες προυπηρεσίας έπαιρνες προσαύξηση στον τελικό σου βαθμό 0,5 μόρια. (Εγώ είχα 5,966 κι απ' το γραφείο
Παράθεση από: tihea στις Δεκεμβρίου 08, 2007, 07:39:23 amΣύμφωνα με την προκήρυξη του προηγούμενου διαγωνισμού αν είχες 6 μήνες προυπηρεσίας έπαιρνες προσαύξηση στον τελικό σου βαθμό 0,5 μόρια. (Εγώ είχα 5,966 κι απ' το γραφείο
τελικα ειχε δικιο η assi παιδια το γραφουν κ οι εφημεριδες...http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/anak20071208h.phpτα πραγματα στην ενισχυτικη ειναι αδιαβλητα.εμενα πχ με ειχανε προτεινει 2 διευθυντες κ με κοψανε απο το γραφειο της ββαθμιας
Δεν επιθυμώ άλλες αντιπαραθέσεις με κανένα όμως οι μόνιμοι φέτος έδωσαν ρεσιτάλ...Κοπελίτσα μαθηματικός πολύ κάτω από τα 30 που πέρασε φέτος μέσω ΑΣΕΠ μόνιμη (και μπράβο της), έχει πάρει τις 4 ώρες της πρόσθετης στα Μαθηματικά στο ΕΠΑΛ που κάνω και γω... Έλεος ρε παιδιά... τόσο γρήγορα ξέχασε, ή μήπως είμαστε και μεις λαός άξιος της μοίρας του?