0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πως θα κάνουν τις διδασκάλιες αφου δεν θα ξέρουν;Θα τους μάθεις εσύ ο επιμορφωτής;
Αλήθεια εσείς της πληροφορικής ξέρετε να κάνετε διδασκαλίες σε δημοτικό?Εγώ αμφιβάλλω αν ξέρετε πως να διδάξετε και σε Γυμνάσιο ή Λύκειο (Εξαιρώ το τμήμα του Πειραία που είναι το μόνο με κατεύθυνση διδακτικής και παιδαγωγικών)
2.500 ώρες σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης σου φτάνουν;
Windows, Internet και Word δεν πιάνονται έτσι?Παράθεση από: petrosp_13 στις Ιουνίου 14, 2008, 04:28:13 pm2.500 ώρες σε φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης σου φτάνουν;
Εσύ ρώτησες φιλαράκο αν είμαστε ικανοί να διδάξουμε σε Γυμνάσιο-ΛύκειοΑυτά που λες, έχουν κάποιο νόημα;Αυτά ξέρεις να κάνεις εσύ και είσαι υπερήφανος που είσαι ΠΕ19;Και δεν μου λέτε, κύριε καθηγητά, αν αύριο-μεθαύριο σας μεταθέσουν σε Λύκειο και σας αναθέσουν να διδάξετε ΑΕΠΠ, πώς θα το κάνετε;Με το Διδακτορικό στην διδακτική της Πληροφορικής;
Παράθεση από: petrosp_13 στις Ιουνίου 14, 2008, 07:58:24 pmΕσύ ρώτησες φιλαράκο αν είμαστε ικανοί να διδάξουμε σε Γυμνάσιο-ΛύκειοΑυτά που λες, έχουν κάποιο νόημα;Αυτά ξέρεις να κάνεις εσύ και είσαι υπερήφανος που είσαι ΠΕ19;Και δεν μου λέτε, κύριε καθηγητά, αν αύριο-μεθαύριο σας μεταθέσουν σε Λύκειο και σας αναθέσουν να διδάξετε ΑΕΠΠ, πώς θα το κάνετε;Με το Διδακτορικό στην διδακτική της Πληροφορικής; Δηλαδή αυτοί που τελειώνουν διάφορες απίθανες σχολές πληροφορικής ξέρουν να διδάξουν ΑΕΠΠ? Οι μισοί απόφοιτοι πληροφορικής δεν έχουν γράψει ούτε μια γραμμή κώδικα και έχουν περάσει τα μισά μαθήματα με αντιγραφή. Διότι αν ήξεραν προγραμματισμό δεν θα συνωστίζονταν για μια θέση στα ολοήμερα αλλά θα δούλευαν σε καμιά εταιρία να βγάλουν λεφτά. Αλλά επειδή οι περισσότερες σχολές που έχουν ξεφυτρώσει σαν τα μανιτάρια βγάζουν πτυχιούχους πληροφορικής και όχι γνώστες της πληροφορικής για αυτό οι απόφοιτοί τους πάνε στην εκπαίδευση όπου δεν χρειάζεται να ξέρεις καλά το γνωστικό αντικείμενο.
Δε νομίζω πως είναι κάποιος αρμόδιος εδώ να κρίνει για το ποιος πρέπει να διαδάσκει την Πληροφορική και ποιος όχι..
Νομίζω είναι αυτονόητο ότι οι ΠΕ19 και ΠΕ20 είναι πλέον αρμόδιοι να διδάσκουν αυτό το μάθημα..
Όπως είναι και αυτονόητο ότι οι Φυσικοί διδάσκουν Φυσική, οι Μαθηματικοί μαθηματικά κ.τ.λ.
Και δεν κατάλαβα γιατί να μην κρίνω τις γνώσεις σας, δηλαδή όποιος έχει ένα πτυχίο είναι παντογνώστης και δεν δέχεται κριτική? Ποιοι είστε εσείς που δεν δέχεστε κριτική?