0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα τη βοήθεια των βιολόγων σχετικά με το υποερώτημα Γ του τέταρτου θέματος του 2007 των εσπερινών λυκείων. Κοιτώντας διάφορα βοηθήματα και απαντήσεις φροντιστηρίων είδα ότι οι απόψεις διαφέρουν. Άλλοι συνάδελφοι απαντούν την καμπύλη Α και άλλοι την
Στο ηλεκτρονικό βιβλίο εδώ http://digitalschool.minedu.gov.gr/modules/ebook/show.php/DSGL-C106/151/1086,3990/unit=1047 της
Είναι γνωστό θέμα ότι η
Λοιπόν;Ξέρω ότι και εγώ τώρα ξύνω πληγές, αλλά εσείς τι πιστεύετε με αυτό που βλέπετε;
Παράθεση από: gvasilis στις Μαΐου 14, 2013, 05:48:00 pmΛοιπόν;Ξέρω ότι και εγώ τώρα ξύνω πληγές, αλλά εσείς τι πιστεύετε με αυτό που βλέπετε;Η δευτερη στηλη δειχνει ποσες επιπλεον ωρες θα οφειλουν να διδαξουν οι διαφορες ειδικοτητες με την αυξηση ωραριου κατα 2 ωρες, οπότε βλεπουμε οτι το Σεπτεμβριο θα υπαρχει περισσεια φιλολογων και δε θα προσληφθουν καθολου αναπληρωτες φιλολογοι, ενω πιθανον να υποχρεωσουν σε μεταθεση τους υπολοιπους. Αντιθετως, οι βιολογοι που ειναι ελαχιστοι δε θα εχουν προβλημα υποχρεωτικης μεταθεσης, ενω οι αναπληρωτες θα κυμανθουν στα ιδια επιπεδα. (Αν και προφανως δεν προκειται να παρουν κανεναν αναπληρωτη, επειδη οι υπολοιποι ΠΕ04 θα εχουν τετοια περισσεια ωρων που θα καλυψουν ολες τις αναγκες του νομού σε βιολογια μεσω της