0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω τα βιβλία του συγκεκριμενου τα είχα αγοράσει...Αν έχεις την οικονομικη δυνατότητα αγορασε τα δεν ειναι πολύ ακριβά!!
Οκ κορίτσια! Θα προσπαθήσω να τα βρω στη βιβλιοθήκη (αν και νομίζω πως είναι λίγο αργά ) ), ειδάλλως θα τα αγοράσω. Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!
Παιδιά επειδή έχω πολλά μηνύματα θα προσπαθήσω να σας καλύψω όλους από δω!Να ξαναπώ για άλλη μια φορά ότι γράφω αυτά που διάβασα εγώ...για να αποφύγω τυχόνπαρεξηγησεις!Σχετικά με την ειδική αγωγή:Για το πρώτο την εξελιξη της ειδικης αγωγης ως αυτονομου επιστημονικου πεδιου κλπείχα διαβάσει-• Στασινός, Δ. Π. (2001).• Η ειδική εκπαίδευση στην Ελλάδα: Αντιλήψεις, θεσμοί και πρακτικές. Κράτος και ιδιωτική πρωτοβουλία. (1906-1989). Αθήνα: Gutenberg. Για τα μοντελα σχολικης ενταξης γράφει ο Σούλης σε ένα από τα βιβλία του Ένα σχολείο για όλους ή Παιδαγωγική της ένταξης (δεν τα έχω μπροστά μου και δε θυμάμαι ακριβώς)Επίσης και το άρθρο της λαμπροπούλου είναι πολύ καλό " Η Ειδική Αγωγή στην Ελλάδα - Κριτική Θεώρηση "Σχετικά με τις θεωρίες νοημοσύνης όποιο βιβλίο και να πάρετε ψυχολογία θα τα βρε'ιτε ενδεικτικάΨυχομετρία και ψυχολογική αξιολόγηση της Κουλάκογλου ΚαρίναΣτην αντιμετώπιση των παιδιών με ειδικες εκπαιδευτικές ανάγκες διάβασα του Χρηστάκη"Η εκπαίδευση των παιδιών με δυσκολίες" είναι δύο τόμοιΣτην ενότητα Ψυχοκοινωνική ανάπτυξη-Ψυχοκοινωνικές δυσκολίες παιδιών με ειδικές ανάγκες ένα καλό βιβλίο είναι της Κοντοπούλου Παιδί και Ψυχοκοινωνικές δυσκολίες!Και όπως έχω ξαναπει...τα βιβλια της τζουριάδου!!!!!Δυστυχώς δε θυμάμαι κάτι άλλο αυτή τη στιγμή..λείπω εκτος και δεν έχω πρόσβαση στο αρχείο μου..Ελπίζω να σας βοήθησα έστω κ λίγο!Καλή επιτυχια..καλό διάβασμα και καλή δυναμη!maria ευχαριστούμε πολύ!
Έγω διαβασα τα βιβλίια του όταν έδωσα στα Γιάννενα εξετασεις!!(ναι έχω πάει κ εκεί..)Τότε ήταν Διαπολιτισμικη κ Ειδική Αγωγή μαζί και όντως τα έχει πολύ συγκεντρωμένα γι αυτό και τα πρότεινα!!!