0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ναι για την ειδικη μιλαω.για την διαπολιτισμικη δε ξερω ειναι η αληθεια.
Areti82 εδωσα στην κατεύθυνση της ειδικης!Αγαπητή gogapina,Διαβασα 25 βιβλία για να πάω να δωσω.....όχι απλά είχα καλύψει την υλη αλλά τηνείχα βγάλει 3 φορές...Δεν είδα καμία αξιοκρατία....και λυπάμαι που το λέω αυτό...Το μόνο που είδα είναι ανθρώπους να με κοροϊδεύουν μες στα μούτρα μου...¨Ηταν από τις χειρότερες εμπειρίες μου...!!!Φυσικά και να προσπαθήσεις gogapina....εγώ απλά παραθέτω την προσωπική μου εμπειρία!!
μαρία_00 είναι πολύ άσχημο να συμβαίνει αυτό... τι να πω.. τώρα που έφτασα ως εδώ θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου. επίσης πήρα τηλ ση σχολή και μου είπαν ότι οι αιτήσεις και στις 2 κατευθύνσεις είναι περίπου 250. συνήθως στην ειδική είναι οι περισσότερες. δεν είναι και απελπιστική η αναλογία...
έτσι μου είπανε στη γραμματεία του μεταπτυχιακού που πήρα τηλ. και μου είπαν ότι επειδή δεν τις εχουν τελειώσει αν θελω να πάρω από δευτέρα να μου πουν ακριβώς πόσες είναι σε κάθε κατεύθυνση. έδωσες και πέρσυ?
Παράθεσηέτσι μου είπανε στη γραμματεία του μεταπτυχιακού που πήρα τηλ. και μου είπαν ότι επειδή δεν τις εχουν τελειώσει αν θελω να πάρω από δευτέρα να μου πουν ακριβώς πόσες είναι σε κάθε κατεύθυνση. έδωσες και πέρσυ?οχι μου το ειπε μια κοπελα που ειχε δωσει περσυ... ενημερωσε μας αν παρεις τηλ(εγω που ειχα παρει να μαθω καποιες πληροφοριες μονο που δε με εβρισαν......)
gogapina καλα θα κάνεις και θα δώσεις....εγώ έχω δωσει 4 φορές εξετάσεις ....ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω...αλλά ευτυχώς δεν το έκανα...έμαθα πολλά πράγματα τα 2 χρόνια που προσπαθούσα!!!2 χρόνια η ζωή μου ήταν ένας "πίνακας ανακοινώσεων" περίμενα συνεχώς αποτελέσματα!!τωρα πλεον είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια, όχι βέβαια στην ελλάδα αλλά έξω!!!αν θέλετε μπορώ να σας πω τι μας βάλανε και τι βιβλία είχα διαβάσει..όποιος θέλει πληροφορίες ας μου στείλει μήνυμα!!Μακάρι να σας πάνε όλα καλα και να μην έχετε τη τύχη τη δικιά μου...
Και εγώ το ίδιο ...αν μπορεί κάποιος να δωσει παραπάνω πληροφορίες .............