0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως μπράβο Eirinoula που χωρίς εμπειρία μπόρεσες και πέρασες ........φαντάσου να είχες δηλαδή , θα έσκιζες.Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω...υποτίθεται πως κάνεις ένα μεταπτυχιακό για να ειδικευτείς σε εναν συγκεκριμένο τομέα , να βελτιώσεις τις γνώσεις σου και να μάθεις κάτι επιπλέον που θα σε βοηθήσει στη δουλειά σου και να βοηθηθείς γενικότερα, τί τους ενδιαφέρει αν εσύ πριν ήσουν άσχετη με τ αντικείμενο....για να το διαλέξεις σημαίνει ότι το θέλεις και σου χρειάζεται για τους χ, ψ, λόγους .Γιατί να σου κόβουν έτσι τα φτερά?
soto, καλά όλα αυτά που λες. Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να πάμε στο εξωτερικό αλλά για κάποιους από μας δε γίνεται. Το κόστος διαβίωσης στο εξωτερικό είναι πολύ μεγάλο και κάποιοι γονείς δεν έχουν την οικονομική άνεση. Θα μου πεις, βρες δουλεια λοιπόν, αλλά και αυτό ακόμα είναι δύσκολο. Και σου μιλάω από προσωπική εμπειρία. Συγγενής μου αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω γιατί παρόλο που έμενε στην εστία(την οποία και πληρώνεισ στο εξωτερικό)και του είχε βρει το πανεπιστήμιο δουλεια , δε μπορούσε τελικά να ανταπεξέλθει. Και ναι, μερικοί από μας δε θέλουμε ντε και καλά να μπούμε στο δημόσιο. Όταν αγαπάς κάτι πολύ και δουλεύεις σκληρά βρίσκεις κι άλλες λύσεις όπως το να ιδιωτεύσεις. Ο καθένας κάνει ότι καλύτερο μπορεί με τα δεδομένα που του δίνονται. Και για μένα που δεν είχα την άνεση να πάω στο εξωτερικό, δε με χαλάει καθόλου που πέρασα σ ενα μεταπτυχιακό στο οποίο δεν υπάρχουν δίδακτρα και οι καθηγητές είναι καταξιωμένοι στο χώρο τους. Παλέυεις με αυτά που έχεις.
Εμένα μια φίλη φιλόλογος έκανε πριν 3 χρόνια master (1 έτους) στην Ειδική Αγωγή στη Μεγάλη
πήρε κανείς τηλ για αυτή την εγγραφή στα σεμινάρια που γράφει στην ανακοίνωση να ρωτήσει?πα'ιρνω και δεν απαντάει κανείς...όποιος βγάλει γραμμη ας ενημερώσει και εδώ......