0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνωμη εγω το θεωρω απαραδεκτο να κανεις μεταπτυχιακο σε ενα χρονο η μαλλον να πω καλυτερα σε 8 μηνες. Στο εξωτερικο υπαρχουν χιλιαδες μεταπτυχιακα που τα περισσοτερα δεν ειναι και τρομερου επιπεδου, ειδικα αυτα που γινονται σε 8 μηνες. Μια φιλη μου εκανε μεταπτυχιακο στο City university London και ηταν δυο χρονια!!!Δεν συγκρινεται αυτα που εμαθε σε σχεση με αλλες φιλες της που εκαναν το ιδιο μεταπτυχιακο σε αλλο πανεπιστημιο μεσα σε 8 μηνες (λογοθεραπεια). Για αυτο και αυτη βρηκε αμεσως δουλεια ενω οι αλλες..Συγνωμη ρε παιδια, δηλαδη ποτε μαθαινεις θεωρια, ποτε κανεις πρακτικη ,ποτε κανεις ερευνα και ποτε τα αφομιωνεις αυτα μεσα σε 8 μηνες?Ελεος!!Το θεμα δεν ειναι να παρεις μονο το χαρτι, να διοριστεις και να τελειωνεις οσο ποιο γρηγορα γινεται και να μην μαθαινεις.Ειδικα για την ειδικη αγωγη το θεωρω απαραδεκτο να παιρνουν οι περισσοτεροι ενα χαρτι μεσα σε 8 μηνες και να πανε να ασχολουνται μετα με ατομα με ειδικες αναγκες χωρις να ξερουν την τυφλα τους και να τα εχουν κανει ολα στο αρπα κολλα. Δεν υπερασπιζομαι τα μεταπτυχιακα στην ελλαδα , αλλα εναντιωνομαι στα μεταπτυχιακα του εξωτερικου που ειναι μικρης διαρκειας και εχουν μετατρεψει τη γνωση σε εμποριο και σαν μια βολτα για καφε.Επιπλεον, ειναι κα ακριβα. Μια φιλη μου που πηγε για ενα χρονο πληρωσε 5900 τα διδακτρα, 410 το σπιτι (που ηταν ελεινο) και αλλα 400 ευρω το μηνα (για μεταφορικα που ναι πανακριβα, για να τρωει κλπ.γιατι δεν θα παιρνεις και ολη )
Σ΄ ευχαριστούμε smarw για τις πληροφορίες!! Τώρα για πρόγραμμα και τέτοια θα είναι λίγο νωρίς ε??
καλησπέρα παιδια και καλη αρχη στο μεταπτυχιακο σας,,,,,επειδη θα με ενδιεφερε να παρακολουθησω ενα μεταπτυχιακο προγραμμα σχετικα με την ειδικη αγωγη, θα ηθελα να ρωτησω αν το συγκεκριμενο προγραμμα γινεται δεκτο απο το υπουργειο παιδειας στις περιπτωσεις που ζηταει μεταπτυχιακο στην ειδικη αγωγη, πχ για να κανουμε τα χαρτια μας ως αναπληρωτες δ.ε στην ειδικη αγωγη...οι εξετασεις ήταν δυσκολες;και παλι καλη αρχη και sorry για το ασχετο μηνυμα μου απλα τωρα τυχαια ειδα τη συζητηση με αυτο το θεμα
νομίζω μέχρι το 2012-2013...έτσι είχα ακούσει από άλλους όταν πήγα να δώσω εξετάσεις....ψαξ'το λίγο..πάρε ένα τηλ και ρώτα...