0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι πολυ ωραιο το παρκακι!!!και γω θα ηθελα πολυ να περασω...αλλα το εχω περιορισμενες ελπιδες για να μην απογοητευτω....Σημερα ακουσα και κατι ακομη:μια γνωστη μου ειπε οτι θα δωσει και αυτη και μαλιστα ο μπαμπας της εποιασε ενα γνωστο του απο την επιτροπη και του ειπε...καταλαβατε τι!αλλα αυτος του απαντησε οτι δεν μπορει να γινει κατι....μμμμ αν μπορουσε δηλαδη θα μου το ελεγε? Τεσπα ειναι αλλο ενα σημαδι για το ποσο καθαρες ειναι αυτες οι διαδικασιες....
κοιτα ακομη και 2 στους 25 ειναι αδικια...μεγαλη!Τωρα οσο για το τι θα γραψουν...μπορει να ξερουν τα θεματα εδω και καιρο!και αλλωστε σε ενα θεμα κρισεως κατι θα βρεις να γραψεις οταν εχεις μια σχεση με το αντικειμενο...Τεσπα,το να σκεφτομαστε σεναρια(οχι φαντασιας) δε βγαζει καπου...ας κανουμε τον αγωνα μας και οτι γινει...
Στη Ρόδο δίνουν στη
1 στους 6,5 για εμας της διαπολιτισμικης...δεν ειναι κ ασχημα...αν κοπουμε αγγλικα ξαναδινουμε ε;αρκει να περασεις τις εξετασεις..καλα καταλαβα;;;ελπιζω να μη μπει κατι τυπου παπαγαλια πχ αναπτυξη διαπολ.μοντελων!