0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θα δείξει! θα το μάθουμε σε δύο μέρες! έχω τόσο ωραίες αναμνήσεις από τη σχολή μου που δεν θελω να πιστέψω κάτι τέτοιο! εσύ vicky δίνεις? σε ποια κατεύθυνση?
Παράθεση από: christMA στις Απριλίου 13, 2011, 05:12:04 pm1 στους 6,5 για εμας της διαπολιτισμικης...δεν ειναι κ ασχημα...αν κοπουμε αγγλικα ξαναδινουμε ε;αρκει να περασεις τις εξετασεις..καλα καταλαβα;;;ελπιζω να μη μπει κατι τυπου παπαγαλια πχ αναπτυξη διαπολ.μοντελων!μάγος είσαι? το θέμα αυτό έπεσε πριν 2 χρόνια... το έμαθα σήμερα. τα περσινα δεν μπόρεσα να μάθω αλλά δεν είχαν καμμία σχέση με παπαγαλία όπως αυτό. από ότι έμαθα για τα περσινά η ερώτηση ήταν περίεργη και πολύ δεν καταλάβανε τι έπρεπε να απαντήσουν.
1 στους 6,5 για εμας της διαπολιτισμικης...δεν ειναι κ ασχημα...αν κοπουμε αγγλικα ξαναδινουμε ε;αρκει να περασεις τις εξετασεις..καλα καταλαβα;;;ελπιζω να μη μπει κατι τυπου παπαγαλια πχ αναπτυξη διαπολ.μοντελων!
Παράθεση από: christMA στις Απριλίου 13, 2011, 05:12:04 pm1 στους 6,5 για εμας της διαπολιτισμικης...δεν ειναι κ ασχημα...αν κοπουμε αγγλικα ξαναδινουμε ε;αρκει να περασεις τις εξετασεις..καλα καταλαβα;;;ελπιζω να μη μπει κατι τυπου παπαγαλια πχ αναπτυξη διαπολ.μοντελων!1 στους 6 περ'ιπου είναι...... 142 δίνουμε συνολικά...
Αντε παιδιά , καλή επιτυχία σε όλους μας....
Καλή επιτυχία λοιπόν. Από αύριο -μεθαύριο να σχολιάσουμε και τα θέματα! Καμιά πρόβλεψη για τη περίπτωση? Εγώ λέω ότι θα είναι κορίτσι και θα τη λένε Αννούλα! χαχα
Παράθεση από: lena_lar στις Απριλίου 14, 2011, 05:35:58 pmΚαλή επιτυχία λοιπόν. Από αύριο -μεθαύριο να σχολιάσουμε και τα θέματα! Καμιά πρόβλεψη για τη περίπτωση? Εγώ λέω ότι θα είναι κορίτσι και θα τη λένε Αννούλα! χαχαεγώ της διαπολιτισμικής... λέω πως θα τον λένε Αχμέτ. κάνω από τώρα μια πρόβλεψη... πιστεύω ότι θα πέσει κάτι πολύ γενικό στο οποίο η απάντηση βρίσκεται μέσα σε όλη τη βιβλιογραφία και στο τέλος αξιολογούνε κατά πόσο μπορείς να γράψεις τη γνώμη σου μέσα σε αυτό το χάος στο οποίο ο καθένας λέει το δικό του με τη δικιά του ορολογία και αφού τα διαβάσεις όοοοοολα καταλαβαίνεις ότι όλοι λένε το ίδιο πράγμα εκτός από κάνα δυο που εμπνεύστηκαν 2 ή 3 καινούριες λέξεις αλλά πάλι λένε το ίδιο πράγμα . κάνω λάθος? πραγματικά έχω αγωνία για τα θέματα...!