*

Αποστολέας Θέμα: Μεταπτυχιακά στην Προσχολική Αγωγή  (Αναγνώστηκε 96011 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος georgia_georgia

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
Απ: Μεταπτυχιακά στην Προσχολική Αγωγή
« Απάντηση #182 στις: Απριλίου 15, 2011, 10:06:55 pm »
νομίζω ότι έχω γράψει πολύ καλά... αυτός ο Τσιούμης που βάζει θέματα αγαπάει πολυ τον Γκόβαρη. πιστεύω ότι έγραψα ικανοποιητικά! εσύ?
the best teachers teach from the heart... not from the book...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:01:37 »

Αποσυνδεδεμένος Sophaki

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 60 Λατρεύω τα παιδιά μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Απριλίου 15, 2011, 10:11:16 pm »
Το ίδιο ...βγήκα ευχαριστημένη...νομίζω όμως ότι το θέμα ήταν βατό και θα παιχτεί στον πόντο...
Destination anywhere ..name a place and i be there....

Αποσυνδεδεμένος vasp

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60, ΠΕ 60.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Απριλίου 15, 2011, 10:20:18 pm »
νομίζω ότι έχω γράψει πολύ καλά... αυτός ο Τσιούμης που βάζει θέματα αγαπάει πολυ τον Γκόβαρη. πιστεύω ότι έγραψα ικανοποιητικά! εσύ?
AAAAAAAxxx τι μου θύμησες τώρα!!! Τα παλιά καλά χρόνια στο Πανεπιστήμιο......

Καλή επιτυχία παιδιά! Όποιος έχει διάθεση να μου στείλει τα θέματα σε πμ τώρα που τα έχετε φρέσκα!

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Απριλίου 15, 2011, 11:41:30 pm »
Το ίδιο ...βγήκα ευχαριστημένη...νομίζω όμως ότι το θέμα ήταν βατό και θα παιχτεί στον πόντο...
εγώ πάλι νομίζω ότι είχε παγίδα στη λέξη ''αναγνώριση''. θα δείξει! ελπίζω να βγουν σύντομα!! καλά αποτελέσματα!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:01:37 »

Αποσυνδεδεμένος lena_lar

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Απριλίου 16, 2011, 12:22:44 am »
Εμεις της Α΄ κατεύθυσης είχαμε τον Ρετζέι με τις μαθησιακές δυσκολίες! 3 ώρες έγραφα με αυτόν τον Ρετζέι! Και είχε λίγο από διαπολιτισμική φέτος το θέμα. Τα αποτελέσματα πέρυσι έκαναν περίπου 1,5 μήνα να βγούν. Φέτος που μεσολαβεί το Πάσχα μπορεί να αργίσουν κι άλλο.

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Απριλίου 16, 2011, 12:25:13 am »
καλά αποτελέσματα και σε σένα. πως έγραψες? εγώ τώρα ετοιμάζομαι για τα αγγλικά αύριο. κι εγώ εξάντλησα όλο το τρίωρο!!! :o

Αποσυνδεδεμένος lena_lar

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Απριλίου 16, 2011, 12:31:23 am »
Ευχαριστώ, καλή επιτυχία επίσης. Πιστεύω ότι έγραψα πάνω-κάτω όπως και πέρυσι. Αλλά ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρος με αυτά τα θέματα. Πάντα κάτι θα ξέχασες, κάτι δε θα ανέπτυξες καλά, κάτι θα μπέρδεψες...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 04, 2011, 08:27:21 pm από lena_lar »

Αποσυνδεδεμένος areti82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Απριλίου 16, 2011, 09:22:32 am »
 gogapina θα συμφωνήσω μαζί σου οτι η λέξη "αναγνώριση" μάλλον κάτι έκρυβε! Εγω αρχικά μπερδεύτηκα αλλά αποφάσισα να γράψω για τις πολιτισμικές διαφορές όπως ο Γκόβαρης τις αναφέρει (ήταν άλλωστε και απο τα λίγα που είχα διαβάσει ;D) Ελπίζω βέβαια να αξιολογηθεί θετικά οτι δεν έγραψα κατα γράμμα όσα λέει αλλα προσπάθησα να συνθέσω ένα δικό μου κείμενο! Θα δείξει.... Πάντως έχω την εντύπωση οτι η προσέλευση δεν ήταν μαζική, νομίζω οτι αρκετά άτομα, τουλάχιστον στην πολυπολιτισμική δεν ήρθαν να γράψουν ή έτσι μου φάνηκε; Ξέρετε πότε περίπου βγαίνουν τα αποτελέσματα και ποιοι καθηγητές βαθμολογούν τα γραπτά μας; Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν γλώσσα και γενικά σε όλους μας!!!!!

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Απριλίου 16, 2011, 04:04:18 pm »
gogapina θα συμφωνήσω μαζί σου οτι η λέξη "αναγνώριση" μάλλον κάτι έκρυβε! Εγω αρχικά μπερδεύτηκα αλλά αποφάσισα να γράψω για τις πολιτισμικές διαφορές όπως ο Γκόβαρης τις αναφέρει (ήταν άλλωστε και απο τα λίγα που είχα διαβάσει ;D) Ελπίζω βέβαια να αξιολογηθεί θετικά οτι δεν έγραψα κατα γράμμα όσα λέει αλλα προσπάθησα να συνθέσω ένα δικό μου κείμενο! Θα δείξει.... Πάντως έχω την εντύπωση οτι η προσέλευση δεν ήταν μαζική, νομίζω οτι αρκετά άτομα, τουλάχιστον στην πολυπολιτισμική δεν ήρθαν να γράψουν ή έτσι μου φάνηκε; Ξέρετε πότε περίπου βγαίνουν τα αποτελέσματα και ποιοι καθηγητές βαθμολογούν τα γραπτά μας; Καλή επιτυχία σε όσους δίνουν γλώσσα και γενικά σε όλους μας!!!!!

σε ένα μήνα περίπου θα βγουν. έτσι νομίζω. δεν ξέρω ποιοι τα βαθμολογούν. σήμερα εγώ έδωσα αγγλικά. μας έβαλαν ένα κείμενο του cummins για τη διγλωσσία και τον πολυπολιτισμική εκπαίδευση. όποιος είχε διαβάσει το βιβλίο του πιστεύω ότι του φάνηκε εύκολο. αλλά γενικότερα αν είχες μια αρκετά καλή σχέση με τα αγγλικά έγραφες... αλλά τα αγγλικά δεν είναι το πρόβλημα γιατί έμαθα πως αν κοπείς και έχεις περάσει στο μεταπτυχιακό ξαναδίνεις σε 3 μήνες. τότε βάζουν εύκολα για να περάσεις.

Αποσυνδεδεμένος Sophaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Απριλίου 16, 2011, 04:16:59 pm »
Ετσι είναι ..εμάς μας είπαν για τέλη Μάη με αρχές Ιούνη για τα αποτελέσματα......πάντως από ότι συζητήθηκε το πρωί όλοι λίγο πολύ γράψανε αρκετά καλά...

Αποσυνδεδεμένος HelenB

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Απριλίου 16, 2011, 08:52:59 pm »

Σε εξετάσεις προπτυχιακού του μαθήματος πάντως -σχετικό με την ιστορία και την εκπαίδευση των μειονοτήτων στην Ελλάδα- έχει δείξει να το εκτιμάει αυτό (μια χαρά μου 'πεσε το 9ρακι 8) 8) ;D ;D). Αρκεί βέβαια να είναι και σχετικά αυτά που γράφεις και να φαίνεται ρε παιδί μου ότι έχεις ασχοληθεί και δεν διάβασες μόνο τους τίτλους των κεφαλαίων ;) ;).
Ελπίζω να το κάνει και στο μεταπτυχιακό και εύχομαι σε όλους/ες καλή τύχη. :)

Υ.Γ.: Γενικά η συνδυαστική και κριτική σκέψη μετράει σε ένα γραπτό (πόσο μάλλον σε γραπτό μεταπτυχιακού) και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανησυχεί κάποιος για το ότι δεν έγραψε παπαγαλία ;)
Hello!!!

Αποσυνδεδεμένος areti82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Απριλίου 16, 2011, 09:28:00 pm »
 HelenB σ' αυτό ελπίζω και εγώ! Είμαι φιλόλογος και δεν γνωρίζω καθόλου τους καθηγητές της σχολής σας. Να φανταστείς τον συγκεκριμένο τον άκουσα και είδα πρώτη φορά όταν ήρθε να μας δώσει διευκρινήσεις για το θέμα! Θέλω να πιστεύω οτι πράγματι η κριτική και συνδυαστική σκέψη χαίρει μεγαλύτερης εκτίμησης απο την παπαγαλία...... γενικότερα!

Αποσυνδεδεμένος Sophaki

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Απριλίου 17, 2011, 10:42:20 am »
Καλημέρα παιδιά......μετά από καθημερινό σχεδόν διάβασμα, νιώθω κάπως που χαλάρωσα απότομα......

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Απριλίου 17, 2011, 10:49:39 am »
καλημέρα sophaki. μετά από 3 μήνες είναι η πρώτη κυριακή που δεν θα μεινω μέσα...!!! επιτέλους!! βέβαια ακόμα δεν μου έχει φύγει η κούραση  γιατί τόσο διάβασμα σε συνδιασμό με τόσες ώρες δουλειάς δεν μπορώ να ηρεμήσω... το θέμα είναι βέβαια ότι είμαι ευχαριστημένη με τον εαυτό μου. πόσο περίμενα αυτή τη μέρα... :) :)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)