0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εγώ και φαντάζομαι και όλοι.....ανέλυσες καθόλου μοντέλα?
Ακριβώς ......μία μικρή ανάλυση και τα αρνητικά τους σημεία.....και τέλος της διαπολιτισμικής....2-3 που ρώτησα άλλους δεν αναλύσανε μοντέλα...μία δε, μου είπε ..(καλά αυτή δεν τη μετρώ) ποιά ήταν τα μοντέλα?!!!???Λοιπόν ελπίζω και σου εύχομαι καλά αποτελέσματα... τα οποία να συγκρίνω με τα περσινά θα βγούν τέλη Μάη με αρχές Ιούνη.
Πολύ καλά μου ακούγονται όλα ..Μπράβο Gogapina. Τα μοντέλα τα ανέλυσες καθόλου?
gogapina νομίζω πως δεν είναι καθόλου βλακείες αυτά που έγραψες! Και εμένα μόλις είδα το θέμα το άρθρο του Γκόβαρη μου ήρθε στο μυαλό ,για πολιτισμική σχετικότητα και οικουμενισμό, αλλα δυστυχώς είχα προλάβει μόνο μια ανάγνωση να το κάνω και θυμόμουν ελάχιστα να γράψω.
Παιδιά , εγώ δεν έγραψα αυτολεξί 2 κατευθύνσεις ούτε θεωρία ....οικ. και σχετ. όμως έγραψα όλα αυτά που αναφέρουν αυτές οι 2 κατευθύνσεις χωρίς να ονομάσω ποιός και τί...κακό ε??
Παράθεση από: Sophaki στις Απριλίου 20, 2011, 11:51:29 amΠαιδιά , εγώ δεν έγραψα αυτολεξί 2 κατευθύνσεις ούτε θεωρία ....οικ. και σχετ. όμως έγραψα όλα αυτά που αναφέρουν αυτές οι 2 κατευθύνσεις χωρίς να ονομάσω ποιός και τί...κακό ε??δεν ξέρω αν πειράζει, μάλλον όχι. το σημαντικό πιστεύω ότι ήταν να προσδιορίσεις αρχικά την αναγνώριση έτσι ώστε αυτά που έγραφες παρακάτω να αφορούν αυτό το είδος/ ποιότητα. η ερώτηση έλεγε κάτι για ''ουσιαστικότερη αναγνώριση'' στα μοντέλα?? κάπως έτσι? θυμάται κανείς ακριβώς? πάντως είχε τη λέξη ουσιαστικότερη γιατί θυμάμαι ότι με βοήθησε να εκφράσω αυτά που σκεφτόμουν.