0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα σε όλους τους συναδέλους!!! έδωσα ασεπ το 2005 και μπορω να σας πω 2-3 πραγματακια απο την προσωπικη εμπειρια.οσον αφορα το γνωστικο αντικειμενο..... διαπιστωσα εκ των υστερων οτι κατα 70% (προσδιοριστικά) τα θεματα τα έλυνε καποιος που διαβασε απο τα σχολικα. εγω δεν ειχα διαβασει τιποτα και αμεσως μετα πηρα τα σχολικα βιβλια και διαπιστωσα πωσ θα εγραφα σιγουρα πολυ καλυτερα.... προσωπικη μου αποψη ειναι να καλυφθει η υλη των σχολικων εμπλουτισμενη ομως απο τα πανεπιστημιακα.....οσων αφορα τα παιδαγωγικα, τα οποια και ειχα μελετησει το 2005.... διαβασα ενα βιβλιο παιδαγωγικων "ασεπ, κλαδος πληροφορικης" το οποιο με βοηθησε να μπω γενικα στη νοοτροπια του πως πρεπει να σκεφτεται ενας εκπαιδευτικος.βοηθησε αρκετα. απο εκει και περα υπηρχαν και 2 ,αν θυμαμαι καλα, ερωτησεις αναπτυξης.... καποιο σχεδιο μαθηματος.... σε αυτο το κομματι με βοηθησε το οτι διδασκα σε φροντηστηριο και ειχα εμπειρια απο ταξη. και εμπειρια ομωσ να μην υπαρχει, αν καλυψει καποιος τα σχολικα βιβλια και φυσικα ειναι σε θεση να δωσει και 2-3 παραδειγματα πρακτικης εφαρμογης, νομιζω ειναι καλυμμενος. ολα τα παραπανω συμπερασματα αφορουν τον ασεπ 2005..... το πως θα ειναι τα πραγματα στον καινουριο διαγωνισμο ενασ θεοσ ξερει.... καλη επιτυχια σε ολους και κουραγιο σε αυτους που εχουν σκοπο να διαβασουν!!!!!
Παράθεση από: mkrid στις Ιουνίου 23, 2008, 03:31:10 pmκαλησπέρα σε όλους τους συναδέλους!!! έδωσα ασεπ το 2005 και μπορω να σας πω 2-3 πραγματακια απο την προσωπικη εμπειρια.οσον αφορα το γνωστικο αντικειμενο..... διαπιστωσα εκ των υστερων οτι κατα 70% (προσδιοριστικά) τα θεματα τα έλυνε καποιος που διαβασε απο τα σχολικα. εγω δεν ειχα διαβασει τιποτα και αμεσως μετα πηρα τα σχολικα βιβλια και διαπιστωσα πωσ θα εγραφα σιγουρα πολυ καλυτερα.... προσωπικη μου αποψη ειναι να καλυφθει η υλη των σχολικων εμπλουτισμενη ομως απο τα πανεπιστημιακα.....οσων αφορα τα παιδαγωγικα, τα οποια και ειχα μελετησει το 2005.... διαβασα ενα βιβλιο παιδαγωγικων "ασεπ, κλαδος πληροφορικης" το οποιο με βοηθησε να μπω γενικα στη νοοτροπια του πως πρεπει να σκεφτεται ενας εκπαιδευτικος.βοηθησε αρκετα. απο εκει και περα υπηρχαν και 2 ,αν θυμαμαι καλα, ερωτησεις αναπτυξης.... καποιο σχεδιο μαθηματος.... σε αυτο το κομματι με βοηθησε το οτι διδασκα σε φροντηστηριο και ειχα εμπειρια απο ταξη. και εμπειρια ομωσ να μην υπαρχει, αν καλυψει καποιος τα σχολικα βιβλια και φυσικα ειναι σε θεση να δωσει και 2-3 παραδειγματα πρακτικης εφαρμογης, νομιζω ειναι καλυμμενος. ολα τα παραπανω συμπερασματα αφορουν τον ασεπ 2005..... το πως θα ειναι τα πραγματα στον καινουριο διαγωνισμο ενασ θεοσ ξερει.... καλη επιτυχια σε ολους και κουραγιο σε αυτους που εχουν σκοπο να διαβασουν!!!!!βάλε και τα τετράδια μαθητή κ βιβλία καθηγητή... υπάρχουν υποσημειώσεις των υποσημειώσεων που πέσανε το 2005.όσο για τα παιδαγωγικά το βιβλίο είναι καλό αλλά κάπως μπερδεμένο. κ εγώ αυτό είχα ξεκινήσει αλλά αφού μπήκα ασπαίτε θα ασχοληθώμόνο με το υλικό της σχολής. όσο για το σχέδιο μαθήματος μπορεί να φαίνεται απλό αλλά δεν είναι καθόλου!!!! κ εγώ δούλεψα σε φροντιστήριοαλλά ποτέ δεν έκανα φυλλα εφαρμογής αξιολόγησης κτλ στην τάξη και κακά τα ψέματα κανένας δεν το κάνει!
χαχαχα πλάκα έχεις!!! εννοείται όλα....