0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μου φαίνεται συνάδελφοι φυσικοί ότι εθελοτυφλείτε.και εξηγούμε.ίσως δεν έχετε πάρει χαμπάρι το εξής: είμαι φυσικός και άρα διδάσκω φυσική και τίποτα άλλο. δεν νομίζω ότι αυτή η σκέψη ταιριάζει σε σύγχρονα μυαλά όταν οι θετικές επιστήμες παγκοσμίως αλληλοεπικαλύπτονται.εγώ προσωπικά θα αισθανόμουν μειονεκτιά αν δεν μπορώ να διδάξω με απόλυτη επάρκεια φυσική και ας είμαι χημικός.το ίδιο και βιολογία και γεωλογία.είναι δυνατόν στις μέρες κάποιος που είναι επιστήμονας να βάζειστεγανάκαι κλισέτου στυλ εγώ ξέρω φυσική και όχι χημεία άρα δεν τη διδάσκω λόγω άγνοιας.είναι νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου με την κακή έννοια σεόλο της το μεγαλείο.οι επιστήμονες εξελίσονται συνεχίζουν να διαβάζουν και είναι πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούν σε όλες τις προκλήσεις.μακάρι να είμαι άξιος και ικανός και επαρκής σε γνώσεις για να διδάξω και φυσική και βιολογία και γεωλογία.θα το θεωρούσα μεγάλη τιμή να μπορώ να έχω τέτοιο εύρος γνώσεων .και σεις το αρνείστε γιατί δεν γουστάρετε να διαβάσετε και να εξελίξετε περαιτέρω τον ευατό σας και τις γνώσεις σας.τ'ετοια φυγοπονία?τι να πω κρίμαΣυγνώμη,αλλά μάλλον δεν κατάλαβα καλά. Εννοείς ότι εγώ ως φυσικός επιβάλλεται να διδάξω χημεία,βιολογία και γεωλογία παρόλο που δεν τα έχω διδαχθεί;;; Έχω να κάνω βιολογία και γεωλογία από το λύκειο και χημεία είχα μόνο ένα μάθημα στο 1ο εξάμηνο στο πανεπιστήμιο.Είναι δυνατόν λοιπό να θεωρήσω τιμή μου να μπορώ να διδάξω αυτά τα μαθήματα και να πάρω στο λαιμό μου αθώος μαθητές μόνο και μόνο για να λέγομαι επιστήμονας;;;Ξεχνάς ότι ο επιστήμονας μπορεί να κατέχει όσες γνώσεις θέλει ,και μπορεί να μάθει ,αλλά αυτό έχει μεγάλη διαφορά με το μπορεί να τις δίδάξει.Με αυτή τη λογική γιατί να μη διδάξω και μαθηματικά που σίγουρα τα γνωρίζω πολύ καλύτερα από τη βιολογία..
εγώ απλά θεωρώ ότι όλο οι των ΠΕ04 πρέπει να ειναι έτοιμοι να ανταποκριθούν με επιτυχία σε κάθε δυσκολία.το αν η φυσική έχει σήμερα έχε περισσότερες ώρες αυτό είναι άλλο θέμα.η ποσότητα σε ώρες για ένα μάθημα είναι κάτι που εύκολα αλλάζει από τους εκάστοτε συμβούλους και άρα δεν αποτελεί κριτήριο.οι φυσικοί έχουν ισχυρότερα ερείσματα μέσα στο υπουργείο για αυτό έχουν και τις περισσότερες ώρες.
Παράθεση από: geochem στις Ιουνίου 05, 2008, 10:27:43 pmεγώ απλά θεωρώ ότι όλο οι των ΠΕ04 πρέπει να ειναι έτοιμοι να ανταποκριθούν με επιτυχία σε κάθε δυσκολία.το αν η φυσική έχει σήμερα έχε περισσότερες ώρες αυτό είναι άλλο θέμα.η ποσότητα σε ώρες για ένα μάθημα είναι κάτι που εύκολα αλλάζει από τους εκάστοτε συμβούλους και άρα δεν αποτελεί κριτήριο.οι φυσικοί έχουν ισχυρότερα ερείσματα μέσα στο υπουργείο για αυτό έχουν και τις περισσότερες ώρες.Τι άλλο θα ακούσουμε βρε παιδια!Η Φυσική διδάσκεται στα σχολεία επειδή οι φυσικοί έχουν τα "μέσα"!Που είσαι Νεύτωνα!