0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλη η λευκαδα , καποια στιγμη στο αμεσο μελλον θα την επισκεφτω και αυτη....συνεχιζω ...http://www.youtube.com/watch?v=qpCxmss-3QI
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 16, 2010, 06:43:19 pmκαλη η λευκαδα , καποια στιγμη στο αμεσο μελλον θα την επισκεφτω και αυτη....συνεχιζω ...http://www.youtube.com/watch?v=qpCxmss-3QI ... όλο και με προσεγγίζεις ..., Πάτρα ..., Αχαΐας ...
... και τι δεν έχω να προτείνω ..., σε σχέση με την πύλη της Δύσης, την πρωτεύουσα του Καρναβαλιού, την τρίτη πόλη της Ελλάδας ..., αλλά εσύ , απ' ό,τι φαίνεται, μας υποτιμάς - απλώς διερχόμενη (λιμάνι, εθνική) -ή μας προτιμάς - υπόπτως κινούμενη (ΤΕΙ) ...!
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 17, 2010, 09:32:47 am... και τι δεν έχω να προτείνω ..., σε σχέση με την πύλη της Δύσης, την πρωτεύουσα του Καρναβαλιού, την τρίτη πόλη της Ελλάδας ..., αλλά εσύ , απ' ό,τι φαίνεται, μας υποτιμάς - απλώς διερχόμενη (λιμάνι, εθνική) -ή μας προτιμάς - υπόπτως κινούμενη (ΤΕΙ) ...! κρυβε λογια....κρυβε λογιακοιτα το καρναβαλι ποτε δεν με ενθουσιασε ουτε ολο αυτο το κλιμα.... σε ρωτησα φιλτατε εχεις να μου προτεινεις κατι;; η Παναγια η Σκεπαστη σε σας ειναι;;; καπου στα ορια του νομου σας ;; Πες τι να δω για να ερθω...τα .....αλλα καλλη του νομου σας τα εχω δει... (καποτε υπηρξα και εγω νεα και ελευθερη βλεπεις... )
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 17, 2010, 09:40:31 amΠαράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 17, 2010, 09:32:47 am... και τι δεν έχω να προτείνω ..., σε σχέση με την πύλη της Δύσης, την πρωτεύουσα του Καρναβαλιού, την τρίτη πόλη της Ελλάδας ..., αλλά εσύ , απ' ό,τι φαίνεται, μας υποτιμάς - απλώς διερχόμενη (λιμάνι, εθνική) -ή μας προτιμάς - υπόπτως κινούμενη (ΤΕΙ) ...! κρυβε λογια....κρυβε λογιακοιτα το καρναβαλι ποτε δεν με ενθουσιασε ουτε ολο αυτο το κλιμα.... σε ρωτησα φιλτατε εχεις να μου προτεινεις κατι;; η Παναγια η Σκεπαστη σε σας ειναι;;; καπου στα ορια του νομου σας ;; Πες τι να δω για να ερθω...τα .....αλλα καλλη του νομου σας τα εχω δει... (καποτε υπηρξα και εγω νεα και ελευθερη βλεπεις... )... αν εννοείς την Παναγία την Τρυπητή, είναι στο Αίγιο (όπως καταλαβαίνεις, διόλου "σκεπαστή" ... )Τα "κάλλη" μας πάμπολλα ..., θα τ' ανακαλύψεις αν πρώτα "σπάσεις" τα "δεσμά" σου ...
ναι εχεις δικιο την μπερδεψα με την εκκλησια της αγιας
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 18, 2010, 01:52:08 pmναι εχεις δικιο την μπερδεψα με την εκκλησια της αγιας
Παράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 17, 2010, 10:04:29 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 17, 2010, 09:40:31 amΠαράθεση από: aristos2 στις Ιουλίου 17, 2010, 09:32:47 am... και τι δεν έχω να προτείνω ..., σε σχέση με την πύλη της Δύσης, την πρωτεύουσα του Καρναβαλιού, την τρίτη πόλη της Ελλάδας ..., αλλά εσύ , απ' ό,τι φαίνεται, μας υποτιμάς - απλώς διερχόμενη (λιμάνι, εθνική) -ή μας προτιμάς - υπόπτως κινούμενη (ΤΕΙ) ...! κρυβε λογια....κρυβε λογιακοιτα το καρναβαλι ποτε δεν με ενθουσιασε ουτε ολο αυτο το κλιμα.... σε ρωτησα φιλτατε εχεις να μου προτεινεις κατι;; η Παναγια η Σκεπαστη σε σας ειναι;;; καπου στα ορια του νομου σας ;; Πες τι να δω για να ερθω...τα .....αλλα καλλη του νομου σας τα εχω δει... (καποτε υπηρξα και εγω νεα και ελευθερη βλεπεις... )... αν εννοείς την Παναγία την Τρυπητή, είναι στο Αίγιο (όπως καταλαβαίνεις, διόλου "σκεπαστή" ... )Τα "κάλλη" μας πάμπολλα ..., θα τ' ανακαλύψεις αν πρώτα "σπάσεις" τα "δεσμά" σου ... ναι εχεις δικιο την μπερδεψα με την εκκλησια της αγιας
Προσωπικά,τρελαίνομαι για τη θέα που απολαμβάνει κανείς δικαιωματικά,μετά την ανάβαση των σκαλιών στον Αγιο Νικόλαο!Αλλά και γενικά η πόλη διαθέτει μια, θα τολμούσα να πω, ερωτική ατμόσφαιρα,παρά το γκρίζο χρώμα που τη διακρίνει σε αρκετό βαθμό...