0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάποιες φωτο από το Πανταβρέχει Ευρυτανίας που βρέθηκα το ΣαββατοΚύριακο που πέρασε:
Πέρα απο την πλάκα...Για Τήνο έχετε να προτείνετε τίποτα;Καμμιά καλή παραλία η κάποιο άλλο μέρος που αξίζει να πάς;
ανακάλυψα τι σημανική εφεύρεση ε'ιναι η μάσκα και τα βατραχοπέδιλα και τώρα εκδράμω πάντα πλήρως εξοπλισμένη. Άσε που λειτουργούν και ως στολή παραλλαγής και μπορείς να αποφύγεις βαρετές συναντήσεις με συγχωριανούς (όσοι είναι από χωριό φαντάζομαι ότι με καταλαβαίνουν)
vifo αυτό με τα μαύρα νερά και τις ¨μαλλιαρές ¨ πέτρες το είχα και εγώ καθότι οι παραλίες στην νότια Κεφαλονιά κάτω από το χωριό μου είναι όλο άμμο και δεν ήμουν συνηθισμένη. 'Οταν όμως πήγα Μήλο όπου η πλειοψηφία των παραλιών είναι με βράχια ανακάλυψα τι σημανική εφεύρεση ε'ιναι η μάσκα και τα βατραχοπέδιλα και τώρα εκδράμω πάντα πλήρως εξοπλισμένη.Αν βλέπεις τι υπάρχει από κάτω σου όχι μόνο δεν φοβάσαι αλλά το διασκεδάζεις κιόλας. Άσε που λειτουργούν και ως στολή παραλλαγής και μπορείς να αποφύγεις βαρετές συναντήσεις με συγχωριανούς (όσοι είναι από χωριό φαντάζομαι ότι με καταλαβαίνουν)