0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αρχικά δεν ξέρω αν το νήμα είναι σωστό. @platonas αυτό που λες για τις τοποθετήσεις ισχύει και για τους αναπληρωτές; υπάρχει φεκ; Συνάδελφοι θέλω τα φώτα σας. Τοποθετήθηκα σε λειτουργικό κενό 2ης επιλογής μου με προφορική εντολή, ενώ εγγράφως είχα τοποθετηθεί στην 1η επιλογή. Σύμφωνα με τον πίνακα και τα κριτήρια ήμουν 2ος σε σύνολο 11 ατόμων. Κακώς μάλλον το αποδέχτηκα χωρίς αντιρρήσεις αν και χειρότερη τοποθέτηση. Μετά από 1 μήνα και χωρίς καμία ενημέρωση βγαίνει απόφαση διευθυντή που με τοποθετεί στη χειρότερη επιλογή όλων (και των 11), δη την εσχάτη η οποία δεν μου κοινοποιείται παραά μετά από 1 εβδομάδα. Χωρίς καμία αιτιόλογηση. Χωρίς καμία κοινοποίηση (εγω τη ζήτησα) και πάντα προφορικά όχι μέσω της διεύθυνσης αυτή τη φορά αλλά μέσω των σχολείων με πιέζουν(απειλούν) με κάθε τρόπο να εγκαταλείψω τη θέση μου και να αποδεχτώ αυτοβούλως να μετακινηθώ 100 χλμ. μακρυά. Είναι όλα αυτά συννομα; Τι με συμβουλεύετε να κάνω;
Μου χε τύχει κάτι πιο ελαφρύ βέβαια αλλά παρόμοιο και ξεκίνησα από την τοπική ελμε κι έφτασα μέχρι και το Υπουργείο. Μου βρήκαν διά μαγείας λύση! Θέλει γερό στομάχι όμως. Υπάρχει και η άλλη σκέψη: αφήνω τη μοίρα να με πάει και μπορεί να μου βγει σε καλό. Ό.τι σου ταιριάζει, συνάδελφε!
@JURE σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αποδέχτηκα την πρώτη αλλαγή με το 2ο σκεπτικό που λες, ήτοι "κάθε εμπόδιο σε καλό". Δυστυχώς δεν ήταν. Τους έδωσα το μνμ ότι μπορούν να με πετούν σαν μπαλάκι. Εννοείται πως τώρα πάω με το γερό στομάχι. Αν κάποιος μπορεί να με κατευθύνει πρακτικά θα το εκτιμούσα.